![]() |
מאבטח שרתים - הצעה יחודית, משתלמת והוגנת.
מאבטח שרתים מפני כל התקיפות האפשריות, מתחייב לטוב ביותר.
מתקפות לדוגמא: Buffring, DDOS, באגים בPHP, בAPACHE ובDA וכו'... חושבים שהשרת שלכם אכן מאובטח? אני מציע בדיקה ב-ח-י-נ-ם - אך כרוכה בהתחייבות. אם אני מצליח למצוא פריצה ולנצל אותה - אתם מתחייבים לקנות את האבטחה. הסכום בפרטי. |
נוצר קשר,ממליץ עליו.
|
לא נראה לך מוזר שאתה טוען שאתה מתחייב לטוב ביותר כשאת האתר שלך siz.co.il אתה לא מצליח לאבטח?
|
ציטוט:
ב. אפשר לקבל ממך בפרטי את החור אבטחה, ולמה אתה חושב שהאתר פריץ? (לא בדקתי אותו אך אני מסופק ב100% שהוא מאובטח). |
תמורת תשלום מכובד אני אהיה מוכן לחשוף את הבאג + מידע מעניין מאוד.
|
ציטוט:
תודה. |
בכל מקרה, המון בהצלחה במכירות.
ושיהיה לילה טוב לך ולכל חברי הפורום. |
ציטוט:
אבל אני מציע שתשקול שוב וברצינות רבה עד כמה אתה בטוח לגבי סעיף ב'. |
אני מכיר טוב את הבחור , אחלה בחור ממליץ עליו :)
|
ציטוט:
לא איבטחתי את Siz, וגם אני מדבר פה על אבטחת שרתים ולא על אבטחת אתרים. לא אמרתי שאיבטחתי את Siz אז תפסיקו לערבב כל מיני שטויות. תודה על ההמצלה אלון :) |
ציטוט:
הסיבה העיקרית שהזכירו כאן את סיז מלכתחילה, היא כי אתה מציג את עצמך כחלק מאותו אתר והגיוני להעריך שאם קיימות שם בעיות אבטחה אתה תהיה אחראי על זה. בכל מקרה זה באמת לא קשור לאשכול בינתיים. לא עבדתי איתך ולמען האמת לדעתי גם לא אעבוד איתך (את הסיבות לא אציין כאן כי זה לא המקום), שיהיה בהצלחה. |
חבר'ה בחייאת - לא להכנס לנושאים האלה. יש כאן הצעה של בנאדם, מי שמעוניין שיפנה אליו, זהו. זה לא המקום לדיונים מהסוג שהתפתח כאן.
|
סיז זה האתר שלי בכלל, בכל מקרה אני ממליץ עליו בן אדם אמין.
|
ציטוט:
(אגב, אני גם לא מעוניין לדעת זאת) עוד משהו, כדאי שתתעסק בעיניינים שלך. תפנים את זה שאתה לא יותר טוב מאחרים באבטחת מידע. |
אתה מאבטח גם שרתי VPS?
|
ציטוט:
אז התשובה לכך היא - כן. |
עדיין בתוקף.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ