![]() |
IsreaGame נותנת סרבר חינם בתחרות קלאנים.
שלום לכל חברי הוסטס ,
"ישרא-גיים" עושה תחרות בין 16 קלאנים אשר יעשו תחרות בשביל לזכות בסרבר. המשחקים יערכו 5 נגד 5 , במשחק Cs 1.6 4 בתים , 4 קבוצות בכל בית. ההרשמה מתחילה מיידית אתה מוזמנים לשלוח את כל הפרטים של הקלאן : שם הקבוצה : מספר שחקנים : שמות של שחקנים : כמה שנים הם משחקים : פאלפון : איימיל : איסיקיו / מסנג'ר : מקום ראשון : שרת משחק 14 שחקנים Cs 1.6 לחודשיים. מקום שני : 5 bnc לחברי הקלאן למשך חודשיים. מקום שלישי : 10% הנחה בקניית סרבר לכל אחד מהמשחקים * הסיבובים יערכו על השרתים של חברתנו. * המנצחים יקבלו סרבר לחודשיים מתנה. * המשחקים יתנהלו על ידי 2 שופטים [אני ויניב ] * התחרות אינה כוללת לקוחות קיימים. את כל הפרטים ניתן לשלוח לאיימיל : OsHeR@IsreaGame.com מקווים שהיה כיף :) בברכה , אושר כהן. |
אחלה רעיון...בהצלחה.
|
ציטוט:
אני מקווה לראות בטורניר כמה מחברי הוסטס... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יפה מאוד אהבתי, אני משחק CS 1.6 הבעיה אין לי קלאן רציני ,
|
יישר כוח,
דור באמת חבל שאין סטים. אני משחק CZ שנתיים, בפרוץ הייתי בין הטובים בארץ =] |
בהצלחה לכולם . תעשו ב-AA נעשה להם בצפר :P
|
ציטוט:
|
יש לכם 24 שעות לתקן את הנושא שלכם
אחרת הנושא ינעל לפי מה שראיתי אתם לא חברה אתם עסק רשום אבל לא חברה רק חברות בע"מ יכולות להציג את עצמם בתור חברה |
ציטוט:
אתה כותב את זה כאילו אני איזה אפס בגלל שאתה הנהלת הפורום. ואני לא יכול לערוך לא יודע למה . |
ציטוט:
http://www.hosts.co.il/forums/showpo...2&postcount=80 תסתכל כאן ואני יודע שאתה תשנה :) |
ציטוט:
גם לכותרת אי אפשר :cool: |
בס"ד
בהצלחה!! אחלה רעיון.. חבל שלא בפרוץ! |
אם אני מסתכל על זה עיסקית יש לזה מטרה והיא מאוד מתוחכמת, בן אדם אם ראש לעסקים יכול להבין את זה.
כיביכול אתם משחקים רואים שטוב לכם נהנים ובנינו בד"כ מתמכרים למשחקים האלה. ואז כאשר שיחקתם נהנתם וכמובן התמכרתם תרוצו לקנות גם דבר שהגיוני לחלוטין, איפה תלכו לקנות? במקו שבו נהנתם לשחק= ישרא גיים סתם לדוגמא. פעם ראשונה שאני רואה מישהו שנותן משהו בחינם לכאורה אבל יש עניין מאחוריו. שיהיה בהצלחה אחלה דבר חשוב לציין יש לך ראש לעסקים חביבי, לפחות בעניין הזה זה היה רעיון מעולה. |
ציטוט:
תודה בכל מצב. :) |
אושר,חבל שזה לא בCZ :(
אם היה בCZ הייתי פותח את כולם:). |
אני לא מבין למה לא עושים כלום ל CS :S
|
ציטוט:
נמאס כבר .. נכון שאתה נותן לו מחמאה .. אבל זה לא משנה כרגיל נדחפים פה לראש ולכיס של כולם. |
ציטוט:
להיות רובוט ולהגיד בהצלחה או משפטים כאלה כמו אחלה מבצע.. רק זה תופס כאן? רמת הדיון פה "גבוה" פשוט שלא יאומן.. חאלס נמאס... כל אחד שהצבע של המשתמש שלו קצת מודגש חושב שהוא איזה דמות אלוהית... |
ציטוט:
מה הקשר ? גם בתור משתמש רגיל היתי רושם אותו דבר .. וגם אני לא אוהב שיש 30 תגובות של "שווה 500" "שווה 400" "בהצלחה!" כדי שיגיבו לך גם ככה. אבל זה מעצבן שכולם כל הזמן מנסים לחקור מה יוצא לו מזה, כמה כסף ואיך . |
ציטוט:
אני מאוד אהבתי את הרעיון שהוא עשה ופירגנתי מכל הלב זה הכל רק הסברתי שיש ל וראש לעסקי ומה הוא עשה וזה יפה לאלה. אני לא מבין מה אתה מתנפח אז עכשיו הבנת שאתה טועה וזה לא יוריד מכבודך להתנצל. |
כל הכבוד אושר, אחלה רעיון..
איל |
אני
רוצה D: שם הקבוצה :אני לא רוצה לרשום פה פרטים :D מספר שחקנים : שמות של שחקנים : כמה שנים הם משחקים :1-3 פאלפון :0546987559 איימיל :shamir_m@walla.co.il איסיקיו / מסנג'ר :255285673 shamir2005@coolmail.co.il אני מעוניין להשתתף בטורניר תודה רבה אני יגיד לך הכל באייסי או מסן אני מאוד מעוניין להשתתף אני משחק קרוב לשנתיים גם כן החברים שלי חבר שלי משחק CS:S וגם CS1.6 אני חושב נזכה מקום ראשון או שני מקווה :] |
ציטוט:
|
בהצלחה!
|
תודה חברה , נישארו עוד 2 מקומות הזדרזו :)
|
ציטוט:
על הקפצה . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ