![]() |
בצער רב, אני מודיע על פרישה...
שלום וערב טוב לכולם...
מי שלא מכיר, אני מנכ"ל HosTake לשעבר... לאחר 4 וחצי חודשים בחברה, החלטתי לפרוש, עקב בעיות שאין ברצוני לפרט עליהן... אני רוצה לומר שמאוד נהנתי כאן בפורום ומהוסטינג בכללי... בנוסף, אני רוצה מאוד להמליץ על חברת Hostrick.co.il ועל גיא מנהלה, שתן לנו שרת מעולה ושירות עוד יותר... כל בעיות של לקוחות - אני זמין לרשותכם עד ל 29/12/05, ומתאריך זה ואילך אין לפנות אליי בכל מה שקשור לחברה... גם כתובת לשליחת הכסף - דברו על כך עם חן... אז זהו בעצם, שיהיה לכל החברות כאן בהצלחה, ולכל מי שרוצה לפתוח חברה - אל תעשה את זה! זה אומנם כיף והכל אבל מתיש, גוזל המון זמן יקר ויש המון חברות אז אני ממליץ - נסו משו אחר... בברכה עידן פרץ מנכ"ל HosTake - לשעבר... נ.ב. אין לי כבר חברה, אז מנהלים, אתם יכולים להוריד לי את הסימה לפתיחה/תגובה בפורומים חסומים לחברות לא רשומות?? |
עדיף כך,
"חברות" שמתנהלות ע"י ילדים קטנים לא יחזיקו מעמד זמן רב... אבל בהצלחה בהמשך... ולא ניראהה לי שזה קשרו לפורום הזה... |
שמתי לב עכשיו למשהו
ציטוט:
נו באמת כולכם אותו הדבר, בנינו אנחנו יודעים טוב מאוד למה כולכם סוגרים האי שאם הייתם מגלגלים כסף טוב תאמין לי שהייתתם נשארים, מי לא אוהב כסף היום? כמו שישרא גיים אמר מעליי ציטוט:
זה בעיה איתכם כל הילדים חושבים לעצמם אני יהיה מליונר אני יגלגל כסף, דיי צאו מיזה מי שלא נכנס עם השקעה מהירה של כמה אלפי שקלים ואני מדבר איתכם על מכה אחת כמה אלפי שקלים, לא יחזיק בתחום וזה לא כולל פירסום שיצטרף, מי שרוצה להרוויח צריך גם לדעת להשקיע. |
ציטוט:
נגיד לך בסוד מה הכי חשוב?? בלי הוצאות של אלפי שקלים על שרתים וזה.. הכי הכי הכי חשוב זה פירסום!!!. כשיש פירסום ואתר נורמלי יבואו לקוחות לא משנה מה...! אני מיתערב איתך שאם נגיד יהיה לי פירסום ב וואלה נענע וכאלה.. ביום ואני אומר לך ביום אני עושה לפחות 1500 שקל. |
ציטוט:
אתה קצת צריך ללמוד שיווק...ואז תדבר כמו שצריך. |
מה שאמרתי זה מניסיון
|
ציטוט:
ודרך אגב ... נגיד לך בסוד מה הכי חשוב?? בלי הוצאות של אלפי שקלים על שרתים וזה.. הכי הכי הכי חשוב זה פירסום!!!. בלי הוצאות של אלפי שקלים על שרתים אבל אם הוצאות של אלפי שקלים על פרסום !! |
ציטוט:
נגיד חברה לא יכולה להיתקיים על פירסום בהוסטס.. ועוד פעם מה הקשר!!?? אני לא אומר שאני משקיע רק בפירסום "אלפי שקלים" |
בהצלחה .. בהמשך דרכך
|
פחות אחד יותר נחמד :)
|
שיהיה בהצלחה בהמשך החיים .
|
ציטוט:
|
חבל.....
תאמין לי הרבה רוצים לפרוש היום , השוק מת (אני לא מתכוון מבחינת לקוחות , אני מתכוון מבחינת המחירים....שאני מחויב להוריד אם לא כל אחד אומר לי "בחברה X יותר זול וכ'ו) |
בס"ד
בהצלחה בהמשך!! |
ציטוט:
אז באמת כמו שכבר אמרו מעלי "חברות" שלא יודעות להתנהל טוב כך יהיה גורלם. חבל לעשות דברים בלי השקעה, ומעבר לכסף אני מדבר על רצון, התמדה ורצינות. כשבאים אנשים רציניים עם ההשקעה שציינתי וכמובן כסף (:o ) אפשר להתנהל טוב ולהצליח. וזה שאמר מעלי שפרסום זה הכי חשוב, :\ מה עם שרתים מה עם צוות איכותי מה עם השאר? לא לדבר שטויות, רפי צודק (:) ) איי הרפי הזה :) יום טוב, ובהצלחה בהמשך. ד"א אני לא בטוח שזה מתאים לפורום ביקורות, מנהלים תעבירו להכרזות או משהו בסגנון. |
ציטוט:
אתה עוד לא טעמת את השוק ואתה כבר מדבר על דברים שאתה בעצמך צריך ללמוד |
תודה לכל ה"בהצלחה בהמשך דרכך..." , וכל השאר, אני לא פורש בגלל בעיה כספית, במשך 4/5 החודשים כסינו את כל ההוצאות והתחלנו להרוויח, פרשתי בגלל בעיות בלימודים וזמן!
ו HostGZ.com|אור , אתה חושב שלך היה יותר פרסום מאיתנו??? תן לי לחדש לך משהו-לא נכון.... |
ציטוט:
אתה לא הבנת את הנקודת מבט שלי ואת מה שאמרתי, אני אמרתי משהו שונה. כמובן שאני לא שנים בשוק ולא טעמתי אותו אבל אני מדבר על משהו שונה, בכל אופן לפותח האשכול שוב בהצלחה בהמשך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
פחות שלוש אפשר לספור עד 3 :P בהצלחה בהמשך :) |
אתם נשמעים כמו קייטנה "פחות שתים..."
"פחות שלוש.." באמת קצת להתבגר בסדר אמר בן אדם פחות אחד יותר נחמד הבנו את העיקרון אבל לא צריך להגזים.. |
ציטוט:
|
חבל, אבל היום באמת לפעמים קשה, בגלל שלא כל אחד תמיד עושה כסף.
וילדים שפותחים חברות אחסון, חושבים שעכשיו הם יהיו ממש עשירים, ויהיה להם כסף לבגדים והרבה דברים שכיף לעשות. אז זהו שלא! ומתי יהיה? אם החברה תיהיה הרבה זמן בדרך כלל, עם אנשים רציניים. |
בהצלחה בהמשך.
|
"חברות" שמתנהלות ע"י ילדים קטנים לא יחזיקו מעמד זמן רב..
כי יש להם גם פחות ידע והם מיתחרתים מהר.. |
ציטוט:
למה אתה לא ילד קטן ?? אתה בן 14-16 גג |
בהצלחה בהמשך הדרך.
|
א. זה פחות 3 נביא בראש...
ב. בהצלחה בהמשך... |
בהצלחה .. בהמשך דרכך
|
ציטוט:
אני סוגר את החברה בקרוב לא בגלל שהיא לא מגלגלת כסף כמו שאתה (אדם) אומר או בגלל חוק החברות כי אני אכן רשום במס' דרך החברה של ההורים שלי יש סיבות אישיות שלא כל אחד רוצה לפרט עליהם! בכל מקרה, עשית נכון :) |
ביי אחי בהצלחה בהמשך
|
זה גם לא חברה רצינית מצטער לומר
|
לגבי אלה שאמרו בגלל שלא הצליחו מבחינת כסף..
כל מה שלא תעשו..מה שלא יהיה , חברה הכי חרא לא משנה מה תמכור ב1 שרת. כסף בא מהשמיים. סגרו סיפור. בהצלחה בהמשך |
תמכור ב1שרת - תמכור בשקל שרת.
תיקון לא הצלחתי לערוך |
ומה אם הכסף שלי ?!?!?!
סעמקקק עידן פרש ולא רוצה לתת לי את הטלפון בבית של חן ! וחן לא עונה בפלאפון ולא מתחבר שנים לאייסי !! אני לא יוותר על אגורה אחתתתתת!!! |
אני רוצה להדגיש לכל ה"מליונרים" שמרוויחים 100,000 מהחברה בחודש, הסיבה לא כלכלית, יש לי כסף ברוך השם אלא הלימודים לוחצים ואין זמן......
וגם טיפה לקוחות מנג'סים אז לא מתחשק כבר... בהתחלה היה הכי סבבה בעולם, אחר כך כבר מעצבן..... ואבירם, אתה באמת חושב שאני יתן לך את הטלפון של חן בבית??? זה טלפון שלו, בשביל לעבוד בחברה הוא משתמש בפלאפון לכן אני לא חייב ובכלל אסור לי לתת לך אותו!!! ואני יודע מה תגיד, הוא לא עונה... בעיה שלו ושלך, אז בבקשה תפסיק לפנות אליי כי כמו שאמרתי לך כל הזמן-אני לא יכול לתת לך את הטלפון של חן, אני לא רוצה גם ואני לא קשור כרגע לחברה בשום צורה שהיא... |
אתה אפילו לא מוכן להגיד לו שיצור איתי קשר ..!!!
ברח עם הכסף .. יותר נכון -חשב שהוא ברח עם הכסף .. |
ציטוט:
אמרתי לו, מה שהוא יעשה עם זה - לא קשור אליי ולא מעניין אותי.... פשוט אני אמרתי לך, תפסיק להגיד לי להודיע לו דברים, אני לא שליח! אמרתי לו כמה פעמים, אני לא מתכוון להגיד לו עוד פעמים כי אני לא אחראי עליו ולא על החברה...! |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:39. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ