![]() |
מערכת משוכללת לחיפוש סרטים וסדרות מכל רחבי האינטרנט *מתעדכנת לבד לפי תוצאות החיפוש*
הרעיון של המערכת
הרעיון של המערכת הוא בעצם להעניק למשתמשים פורטל נוח ללא עיצוב מוגזם ע"מ לחפש סדרות וסרטים ולמצוא חדשות בקלות. המערכת מאוד נוחה לשימוש עם עיצוב מינימאלי אשר מעניק למשתמש תחושה של נוחות. הוא מאוד ידידותי למשתמש. דמו - http://axeprojects.com/movies/index.php מאפייני המערכת תכונות
חדשות
חיפוש סדרות וסרטים
תפריטים
סדרות קבועות
הגדרות האתר
אבטחה
הערות נוספות:
דרכי יצירת קשר סקייפ: eshk12 מס'ן: eshk12@gmail.com דואר אלקטרוני: itshaking1@gmail.com מס' פלאפון: 0523937296 - איציק |
הוספתי לסקייפ.
|
קצת קשה לתת הערכת מחיר כשלא רואים את המערכת
אני אשמח להודעה פרטית עם מידע שבוע טוב |
מי שרוצה דמו שישלח הודעה כאן.
|
אשמח לקבל דמו למערכת.
|
אשמח לקבל דמו למערכת.
|
שלחתי,
צפייה מהנה. |
אשמח לקבל דמו
|
אשמח לקבל דמו
|
דמו בבקשה
|
כרגע ההצעת מחיר היא 4 אלף ש"ח.
אני מחכה לעוד הצעות, בכל מקרה הנה הדמו כי יכול להיות ואני לא אהיה זמין במחשב מחר, http://axeprojects.com/movies/ המספר פלאפון שלי: 0523937296 - איציק. |
דמו בבקשה
|
נשלחה לך הודעה פרטית,
בכל מקרה לשאר פירסמתי את הפרטים כאן, אין לי אפשרות לערוך את האשכול אני מחכה שאחד המנהלים יערוך לי, תודה ולילה טוב. |
אשמח לדמו+ הצעת מחיר הגבוהה ביותר שהציעו
|
שים לב, שעכשיו כל אחד שמגיע ומבקש דמו למערכת תצטרך לשלוח לו בפרטי, היה יכול להיות לך יותר קל אם היית כבר מפרסם דמו כאן.
בכ''מ, אשמח לראות את המערכת. |
לא רלוונטי..
|
שלח לי דמו בפרטי, תודה.
|
ציטוט:
ההצעה כרגע עומדת על 4000שקל אם אתם עדיין חושבים שאתם מסוגלים לעלות על ההצעה, שלחו לי הודעה ואני אחזיר לכם הודעה פרטית. ערב טוב. |
אפשר לקבל דמו ? הכתובת למעלה לא עובדת
|
ציטוט:
|
המערכת הועלתה מחדש,
ועדכון: העקיפה של ה72 דקות במגה ווידאו נסחמה וע"י כך מתבטלת ההורדה ישירה והעקיפה כמו שכבר ציינתי, בהחלף לכך הוצב הנגן של מגה ווידאו. |
שלי לי דמו בבקשה...
|
ציטוט:
|
נשלח אלייך מייל.
|
לא הצלחתי להחזיר לך מייל לאימל ששלחת ממנו את המייל,
החזרתי לך בהודעה פרטית. |
המערכת עדיין למכירה, הצעות יתקבלו בברכה.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ