![]() |
עוד עיצוב שלי לביקורת
יש לי לקוחות, צריך לגמור עיצובים בקצב של מסביב לשעון על מנת לא לאכזב אף אחד.
הלקוח הבא שלי הוא במקרה חבר שלי. הנה העיצוב בשבילו: http://img12.imageshack.us/img12/1897/isg9wo.png (CeleRay זה אני. אני פשוט מתבייש לבקש מהמנהל לשנות לי כינוי שוב, אחרי 2 פעמים.) אני מוכר לו את זה ב 100 ש"ח, זה מחיר הגיוני לעיצוב, כן? |
לעיצוב כזה 100 ש"ח זה יותר מידי. :)
|
רעיון למבנה יפה.
ביצוע גרוע מאוד. תשתפר ואז תמכור. |
למה גרוע מאד?
יצא לי די יפה, לדעתי |
הכל נחמד חוץ מהתפריט "ניווט מהיר" שפר אותו.
ו100 ש"ח זה יותר מדי לעיצוב הזה. |
ציטוט:
כמה הוא שווה לדעתך? מה עלי לשפר ולעשות כדי שיעלה 100 ש"ח? אני לא רוצה לקחת סתם 100 ש"ח מהלקוח אם זה לא המחיר, אבל מצד אחד אני צריך לשלם 100 ש"ח לתכנות דחוף. |
אתה יכול לשפר קצת את הכותרות בחדשות גם תשנה את הירוק, זה לא מתאים.
תשנה את התפריט. ותשנה את הפונטים בעברית - לא כל הזמן צריך ARIAL. בכל מקרה - העיצוב שווה בערך 60-80 ש"ח, תלוי מי הלקוח... |
ציטוט:
אני עכשיו אשפר את העיצוב |
אהבתי הכל.. חוץ מהביצועים..
:D שווה את המחיר.. למרות שהיום ניתן לקנות עיצוב פי 2 מהרמה של העיצוב הזה.. (מחירי זנות מגעילים...):qqb009: |
יפה מאוד , בהצלחה.
|
חמוד אבל מאה ש"ח זה מלא בשביל כזה אפשר לשפר אותו בהרבה אני מאמין שתוכל..
|
לא אההבתי
|
חחח 100 שקל בדיחת השנה הוא לא משלם על זה שקל רק שתיהיו בעיניין
עיצוב גרוע |
בואנ'ה, שמור על הפה, תגיב כמו בן אדם ולא כמו חיה.
והנה העיצוב המשופר חבר'ה: http://img334.imageshack.us/img334/9607/is11qh.png ולמה אני לא יכול לערוך את ההודעה הראשונה? |
הנה, שיפרתי אפילו עוד יותר:
http://img454.imageshack.us/img454/5425/is33kj.png |
שמע....
אל תנסה בכלל לחשוב כמה שווה העיצוב הזה. כי הוא לא שווה. אתה צריך להשתפר. ותאמין לי שהרבה. ואם אתה כל כך לחוץ עם הקטע של "כמה הוא שווה??!? " אז אני ממליץ לך לפרוש מהעסק. |
אני לא צריך להשתפר בכלום,
עוד רק אתמול נתתי פה עיצוב שזכה לביקורות גבוהות. כנראה מכתחילה העיצוב לא יצא ממש טוב.. אבל בשביל זה אני כאן כדי לבקש ביקורת. תגיד לי מה לשנות |
נחמד אבל לא הייתי משתמשת בעיצוב בחיים לאתר שלי, סורי...
וגם לא הייתי מוכרת אותו... עדיף לפעמים ליצור שם טוב ורק אז למכור, למה ישר מההתחלה להרוס? |
ציטוט:
משום מה זה לא יצא לי טוב לעומת האחרים |
ציטוט:
כשאני, או אנשים אחרים, מעירים לך שאתה צריך להשתפר\להעלות רמה\ לשנות דברים מסויימים - זה אומר שהם לא באו לפגוע\להרוס\לקלקל לך את האשכול. הם באו סה"כ להעיר לך. ולפי מה שאני שמתי לב, רוב האשכול אכן "מעירים" לך שאתה צריך קצת להשתפר. אבל יש בעייה איתך. במקום שתגיד, בסדר, לא הלך לי טוב הפעם, יכול להיות שאני מבואס כרגע וביטאתי את זה בעיצוב, אתה מנסה "להכחיש" ובמקום להקשיב לנו, אתה בעצם, מחזיר את זה אלינו לפנים. ורק תשים לב כמה העירו לך, ואתה בעצם הגבת בחזרה, תגובה שבעצם אומרת לנו שאתה לא מקשיב לשום מילה, ואתה בטוח שאתה וותיק\מנוסה\ מעצב הרבה זמן\ שאין צורך שתשתפר. אתה צריך ללמוד לקבל דעות של אנשים אחרים, גם אם זה לפעמים לא כל כך לרוח שלך. מקווה שתיקח את דבריי בחיוביות:) רפי. |
תודה, אבל זה לא מה שאמרתי.
רק בהודעה שציטטת כתבתי "משום מה העיצוב הזה לא יצא לי טוב", משמעו: "הפעם לא הלך לי" קיצר לא נורא, מידי פעם יוצאים לי עיצובים כושלים.. |
טוב, אני אעשה עיצוב אחר.
מי שרוצה את העיצוב הזה בכל זאת, שיקח אותו בחינם. |
לא משהו...
|
אתה יכול לומר חבר שלך ולא לקוח זה בכל זאת לא פורום שעד כדי כך "רמה גבוהה" כמו שכולם רוצים
שהוא יהיה... עיצוב חביב כמדריכים שצריכים לכלול גראפיקה מעניין, אני לא הייתי אפילו נכנס להסתכל על רמת המדריכים |
נחמד..
|
יפה מאוד וכותבים Guide... =\
|
תשפר בצד את התפריט של ניווט מהיר, לא יצא שם יפה בכלל..
כל השאר אהבתי. |
עיצוב יפים,OLDori
אם אתה יכול לדבר איתי באיסיקיו אני אשמח , יש לי רעיון בשבילך.... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ