הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   תחזוק שרתים ושירותי רשת נוספים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29)
-   -   שאלה | בקשר לחסימה של 012 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=95589)

mcm1200 18-02-12 16:57

שאלה | בקשר לחסימה של 012

שלום ,
בזמן האחרון אני מקבל הרבה פניות באתר שלי , לאנשים בעלי הספקית 012
שברגע שהם מבצעים הורדה , זה מוריד להם על מהירות ממש נמוכה נגיד 80KB לשניה ואז מתבטלת ההורדה . לעומת זאת כל הספקיות האחרות אצלי מורידים על 800KB-1MB לשנייה.

*אני לא מוצא את הבעיה וזה כבר משגע אותי .

אשמח לעזרה...

Helps 18-02-12 17:00

אין אפשרות לחסום ספק זה ניתן בדרג התשתיות של האינטרנט מה שלא יקרא בחיים כנגד חברה ישראלית. אני רק לא מבין מה הבעיה להתעלם מכך שישנה בעיה אצל 012. הם ידועים בתור חברת האינטרנט הכי גרוע בארץ וזה לא משהו חדש לאנשים.

mcm1200 18-02-12 17:02

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Helps (פרסם 835796)
אין אפשרות לחסום ספק זה ניתן בדרג התשתיות של האינטרנט מה שלא יקרא בחיים כנגד חברה ישראלית. אני רק לא מבין מה הבעיה להתעלם מכך שישנה בעיה אצל 012. הם ידועים בתור חברת האינטרנט הכי גרוע בארץ וזה לא משהו חדש לאנשים.

הבעיה , שתחשוב שלקוח משלם לי לגישה לשירות , והוא מוריד על מהירות בדיחה + יכול להיגמר לביטול ההורדה ( לדעתי זה סוג של גזל , אם אני מאפשר את המצב ככה)

** ואני יודע שכנראה הבעיה המרכזית שהשרתים שלי יושבים כרגע בחו"ל ( ואני לא חושב שאני צריך לעבור לארץ רק בגלל הבעיה עם אותה ספקית + שבחו"ל יותר זול לי כרגע ויותר בטוח מארגונים כמו זיר"ה ועוד , שמחפשים על מה לתבוע)

HQserv.co.il 18-02-12 17:25

יכול להיות ש012 מגבילה את לקוחותיה ברוחב פס לחו"ל.
או שיש בעיה בקישוריות לישראל.

beastserv 18-02-12 17:34

תתקשר ל 012 ותתחיל תהליך איתם אם תלחץ מספיק הם יעזרו לך
זה גם תלוי מה קנית מOVH איזה שרת על איזה חיבור והקנפוג של השרת צריך להיות בהתאם
ואז תוכל להוריד בפול ספיד מהשרת

אגב זה נקרא סינון פורטים זאת בעיה ידועה מהארץ לחול וב012 בייחוד תוכל לקרוא על זה באינטרנט במליון כתבות

Kernel 18-02-12 17:48

או פשוט מאוד - לעבור לשרת בארץ,

אתרים שמשתמשים בתעבורה גדולה/קהל גולשים גדול פשוט חייבים להחזיק שרת בארץ.

mcm1200 18-02-12 17:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי beastserv (פרסם 835805)
תתקשר ל 012 ותתחיל תהליך איתם אם תלחץ מספיק הם יעזרו לך
זה גם תלוי מה קנית מOVH איזה שרת על איזה חיבור והקנפוג של השרת צריך להיות בהתאם
ואז תוכל להוריד בפול ספיד מהשרת

אגב זה נקרא סינון פורטים זאת בעיה ידועה מהארץ לחול וב012 בייחוד תוכל לקרוא על זה באינטרנט במליון כתבות

הבעיה לא מהקנפוג , בנוסף בדקתי עם 5 אנשים שיש להם ספקית שהיא לא 012 , ו 4 שהם 012 והתוצאה היא שמי שלא ב012 יכול להוריד על המהירות שהגבלתי שהיא בסביבות 1 מגה לשנייה, לעומת זאת מי שב012 נחסם ( ומוריד על 100KB בלחץ , ואפילו ההורדה מתבטלת ) .

** גם הבנתי שלא ממש אכפת להם מאנשים שלא לקוחות שלהם , במיוחד שהשרת שלי בחו"ל.

yonatan 18-02-12 18:06

אצלי מעביר על המקסימום מכל מיקום בעולם דרך 012..
סה"כ צריך להתקשר אליהם ולבקש ניתוב נורמאלי לחול, האפשרות קיימת ,אבל בברירת מחדל הם מכניסים אותך לחיבור של יוזר רגיל ב 012...

תבקש מהגולשים שלך לשלוח לך פלט של traceroute תבדוק את זה במישור הטכני.
בנוסף יעזור אם תוכל להריץ סניפר על הממשק של הלקוח ובצד הרשת על מנת לראות בדיוק מה קורה לפאקטות...

על פי מה שאתה מתאר, יש להם packet loss רציני ב 012 לאותם לקוחות, חיבור שנקטע מעצמו נובע מציוד שעובד תחת עומס יתר ברוב המקרים באינטרנט, בין אם זה השרת שלך , הנתבים בדרך לשרת שלך , או ציוד הקצה של הלקוח שלך.

קרה לי פעם שעבד לי ממש גרוע החיבור לחול ( יותר נכון לאחי עם הבטלפילד שהוא משחק ) , וזיהינו LOSS בנתב של 012, אחרי בערך חצי שעה של חפירות איתם בטלפון על "טרייסים ובקטרייסים" , הם הולכים עושים ריסטרט לנתב והכל מסתדר...

mcm1200 18-02-12 18:09

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 835816)
אצלי מעביר על המקסימום מכל מיקום בעולם דרך 012..
סה"כ צריך להתקשר אליהם ולבקש ניתוב נורמאלי לחול, האפשרות קיימת ,אבל בברירת מחדל הם מכניסים אותך לחיבור של יוזר רגיל ב 012...

תבקש מהגולשים שלך לשלוח לך פלט של traceroute תבדוק את זה במישור הטכני.
בנוסף יעזור אם תוכל להריץ סניפר על הממשק של הלקוח ובצד הרשת על מנת לראות בדיוק מה קורה לפאקטות...

על פי מה שאתה מתאר, יש להם packet loss רציני ב 012 לאותם לקוחות, חיבור שנקטע מעצמו נובע מציוד שעובד תחת עומס יתר ברוב המקרים באינטרנט, בין אם זה השרת שלך , הנתבים בדרך לשרת שלך , או ציוד הקצה של הלקוח שלך.

קרה לי פעם שעבד לי ממש גרוע החיבור לחול ( יותר נכון לאחי עם הבטלפילד שהוא משחק ) , וזיהינו LOSS בנתב של 012, אחרי בערך חצי שעה של חפירות איתם בטלפון על "טרייסים ובקטרייסים" , הם הולכים עושים ריסטרט לנתב והכל מסתדר...

הבעיה שאני חושב , שהלקוח אמור לבקש את זה , או שפשוט אני יתקשר ויגיד שיש לי שרת בחו"ל .. והם יבטלו את הסינון על השרתים שלי?.. זה כאילו הם עושים לי טובה ממש בושה !

lior012smile 19-02-12 13:32

היי mcm1200,

כדי שאוכל לסייע לך ולבדוק את הנושא עליו אתה מתלונן, אנא שלח פרטים ליצירת קשר לכתובת המייל שלנו talk2us@012.net.

ליאור

xoox 19-02-12 13:38

תתקשר אליהם, תגיד להם 20M זה הסטנדרט בישראל :)

IgalSt 19-02-12 22:24

אני לקוח עסקי של 012.
עד לאחרונה ישבתי אצלהם על חבילת 12 מגה עם IP קבוע וקיבלתי מהירויות מעולות גם בארץ וגם בחו"ל.
לפני כמה חודשים החלטתי לעבור ליוזר רגיל, בלי IP קבוע שעולה כמעט חצי מהמחיר.

מאותו הרגע התחלתי לסבול ממהירויות מאוד מאוד איטויות לחו"ל בשעות העומס (אמצ"ש בין 18:00 ל-23:00). אחרי השעות האלה המהירות חוזרת להיות בסדר. זה התבטא בכך שניסיתי להוריד קבצים משרתים בחו"ל (ראפידשייר, sourceforge.net ואחרים) ותוך דקה עד 2 של הורדה המהירות היית מגיעה לעשרות בייטים בודדים.
בדיעבד הסתבר שהמצב שהמצב הזה היה כאשר הייתי מחובר "ללא חייגן". אחרי הגדרת החיין המהירות השתפרה.

לבסוף הגעתי למצב שתומכת בכירה אומרת לי בגלוי: אם תעבור לחבילת גיימר או IP קבוע (כלומר תשלם מחיר כפול) תקבל מהירות נורמאלית. עשיתי כך ועכשיו אני מוריד על מלא המהירות שלי במהלך כל שעות היממה.

בקיצור, מה שאני מנסה לומר, שזהו מצב קיים וידוע היטב ב-012 בשעות העומס.
אתה יכול לקרב את השרת ללקוחות שלך או שהם צריכים לעבור לספק אחר או להגיע להסדר אחר עם 012.

דניאל 19-02-12 22:45

ציטוט:

נכתב במקור על ידי IgalSt (פרסם 835948)
לבסוף הגעתי למצב שתומכת בכירה אומרת לי בגלוי: אם תעבור לחבילת גיימר או IP קבוע (כלומר תשלם מחיר כפול) תקבל מהירות נורמאלית. עשיתי כך ועכשיו אני מוריד על מלא המהירות שלי במהלך כל שעות היממה.

אם זה מעודד מישהו, בNETVISION המצב אפילו יותר גרוע.

הכריחו אותי לקנות חבילת "TAG4" בשביל לקבל "תעדוף" בתעבורה לחו"ל בפורטים לא סטנדרטיים (לך תסביר לנציג שאתה עובד על RDP בשרתים בחו"ל).

yonatan 19-02-12 23:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי דניאל (פרסם 835953)

הכריחו אותי לקנות חבילת "TAG4" בשביל לקבל "תעדוף" בתעבורה לחו"ל בפורטים לא סטנדרטיים (לך תסביר לנציג שאתה עובד על RDP בשרתים בחו"ל).

זה לא מעודד ;-(
במקום לעשות פרסומות בטלוויזיה של חצי מחיר או כפול מהירות שישקיעו בתשתיות לחו"ל.

IgalSt 20-02-12 00:00

ציטוט:

נכתב במקור על ידי דניאל (פרסם 835953)

בטח יותר קל כבר להחזיר איזה שרת וירטואלי בחווה בארץ כדי להתחבר דרכו ל-RDP בחו"ל :-)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי yonatan (פרסם 835961)
זה לא מעודד ;-(
במקום לעשות פרסומות בטלוויזיה של חצי מחיר או כפול מהירות שישקיעו בתשתיות לחו"ל.

הם משקיעים.
מה שמעצבן אותי, שהם לא קוראים לילד בשמו.
אילו במעמד המכירה היו מסבירים לך שאפשר לקנות חבילה לא מוגבלת (גיימר, IP קבוע או כל שם מפוצץ אחר) ו-2x או לקנות חבילה במחיר x כאשר בשעות העומס לא תקבל את מלא המהירות ותהיה האחרון בתור לחו"ל, זה היה לגיטימי.
חשבתי לעבור לטריפל סי, שיש עליהם ביקורות חיוביות אבל 012 הצליחו "לשמר" אותי.

בכל אופן, כל המהירויות בארץ בזיוניות. מוכרים מהירויות הורדה גבוהות שתקפות רק בארץ (וגם זה בערבון מוגבל) עם מהירות העלאה לא הגיונית.
קחו לדוגמה את חבילת ה-100 מגה הורדה של HOT. ההעלאה שם היא רק 2 מגה. כלומר היחס הוא 1:50. ולזה הם קוראים אינטרנט אולטרה מהיר.

טוב נו, אני מוציא פה הרבה תסכור שנאגר אצלי בחודשים האחרונים, מצטער.

Kernel 20-02-12 06:00

1 קבצים מצורפים
במדינת ישראל יש איזור אחד,
בו כל ה"דיירים" נהנים מאינטרנט סופר מהיר,
כולם שומרים על זה בסוד, אבל החלטתי לתת SNEAK PEAK ולהציג את המקום על גבי המפה.

השכירות באיזור מאוד זולה, בסביבות ה-400 שקל לחודש, אולי כדאי לשקול לעבור לגור שם.

http://www.hosts.co.il/forums/attach...0&d=1329710367

אבי
|Lol|

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:42.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ