![]() |
מכירה| אתר להורדת סרטונים / שירים מיוטיוב - 2 שפות!
אני מוכר אתר שבניתי. האתר לא פורסם מעולם.
באתר יש 2 שפות: אנגלית ועברית. כל האתר מתורגם לאנגלית חוץ מ-2 פסקאות. זה לא סתם אתר להורדת סרטונים מיוטיוב ע"י הדבקת כתובת, יש באתר עוד אפשרויות. * באתר אפשר לדפדף בסרטונים לפי קטגוריות, להציג את הסרטונים לפי סדר מסויים, ולהעביר דפים. * באתר ישנה אפשרות חיפוש סרטונים, כמו באתר יוטיוב המקורי. * באתר תוכלו גם לצפות בסרטון. * האתר מקודד בתקן HTML5 ללא שגיאות. * באתר ישנם 2 אופציות: הורדת סרטון, והורדת השיר לצפייה בדמו של האתר: http://www.tubedown.cu.cc לרציניים בלבד, מחיר: 980 ש"ח. גמיש |
Nאיפה מגיעים הסרטונים לאתר?
איפה הם מאוחסנים? פעולת ההורדה איך היא מתבצעת? (הקבצים נשמרים בשרת שלך?) , מה המחיר שאתה דורש? |
תציע אתה מחיר אם אתה רוצה למכור .
|
שום קובץ אינו נמצא על השרת, זאת פעולת המרה. והסרטונים מגיעים מיוטיוב כמובן.
כל האתר שוקל רק 1.8 mb. מוכר ב-980 ש"ח. יכול להיות גמיש. |
אני גולש בIE9, אין צבעים בתפריט...
אם האתר חדש ולא פורסם מעולם הייתי שמח לשמוע אם אתה מוכן למכור רק את המערכת והעיצוב במחיר קצת יותר הגיוני... תודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח האשכול, אם לא תמליח למכור, ותהיה מוכן להוריד משמעותית את המחיר (לא אכפת לי הבלעדיות), שלח הודעה בפרטי. |
ציטוט:
|
ואם האתר צד שלישי נופל, מה עושים ?
|
בדיוק מה שבאתי לשאול, אם אתה תלוי באתר אחר, ולוקח ממנו את החלק, מה מונע ממנו לחסום אותך? לשנות את העיצוב? את המבנה? או כל דבר אחר.
בסופו של דבר אתה תלוי בו. מצטער אני ירדתי. |
800 שקל
|
בוא נגיד שקניתי את האתר ואחרי שבוע http://www.youtube-mp3.org/ נסגר, מה קורה במקרה כזה? האתר גם מת?
|
ציטוט:
קודם כל, ממש לא סביר להניח שהאתר הזה יפול בקרוב, ואם הוא נופל יש עוד 2 אופציות של אתרים שכבר מובנים. רק צריך לשנות את האופציה למספר שלה. שיניתי את האופציה לאופציה אחרת, שתראו שיש עוד אופציות. ורק אם כל 3 האתרים נופלים (שקשה לי להאמין שזה יקרה) אז לא האתר ייפול, אלא פשוט לא תהיה אפשרות להורדה מ-MP3. עריכה: הוספתי עוד אתר. עכשיו יש 4 אופציות - כולן עובדות. עוד מישהו מעוניין? מי שייתן את ההצעה הגבוהה ביותר, תהיה לו בלעדיות |
אתה יכול לראות בעצמך, כנראה הם שינו את העיצוב או משהו כזה, כרגע האופציה השניה ששמת ממש לא מתאימה...
|
ציטוט:
|
שתרצה להוריד תמחיר משמעותית אני מוכן להציע,
המחיר שהצעתה גבוה מדי לאתר כזה שכמעט ואין בוא עבודה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:57. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©