![]() |
שאלה | איך עושים דף בעברית?
|
יש באפאצ'י דבר שנקרא Rewrite Module שעושה את זה
מה שבעצם אתה מגדיר זה כשגולשים לדף "דף_ראשי" אז זה יפנה למשל לדף page.php?page=1 זה עובד על Regex ומן הסתם אתה יכול ליצור קובץ בעברית, אבל השיטה הראשונה יותר מומלצת ואתה תוכל לעשות את זה הרבה יותר דינמי. |
אפשר בבקשה הסבר איך לעשות את זה?
|
תקרא על .htaccess ו Rewrite_Rule
|
מה ז"א?
איפה לקרוא, לא הבנתי שום דבר פשוט. אפשר מדריך איך לעשות את זה, מדריך פשוט בלי יותר מדי עניינים אם אפשר בבקשה? ד"א, בWP זה לבד ככה נכון? |
|
לא טוב באנגלית,
אתה יכול לעזור לי? לחפש בגוגל אני יודע. |
שים את הקוד הבא בקובץ .htaccess:
HTML קוד:
RewriteEngine On PHP קוד:
בהצלחה! |
3 שאלות:
1. ליצור כאילו קובץ בשם שהבאת? 2. מה ז"א לעשות עם הנתונים מה שאני רוצה? 3. איך אני מעצם משתמש בזה עכשיו? |
1. כן
2. שמע, אם לא תגדיל טיפה ראש, סביר להניח שאף, אחד לא יבנה לך את מה שאתה רוצה או יתן לך משהו מעבר למה שנתתי לך. 3. תעשה את מה שאמרתי לך, תסתכל מה $_SERVER מחזיר לך, אתה כבר תבין פשוט תבצע שליפה מהדאטה בייס ל URL האמיתי ותעשה לזה include($URL); die() ואם עדין לא מובן, תתחיל מדברים פשוטים.. בהצלחה. |
כנראה שלא הבנת,
אני לא מתכנת או משהו, אני פשוט רוצה לעשות את זה באתר שלי. |
ציטוט:
בפורום תכנות יעזרו לך ללמוד לעשות דברים וייעצו לך מה הכלים שתצטרך ללמוד כדי לעשות אותם. חנן אפילו הביא לך קוד התחלתי שעושה את רוב העבודה שתצטרך. אם אין לך עניין ללמוד אלא אתה רק רוצה לקבל את הקוד שיעשה בדיוק את מה שאתה רוצה, המקום של הפוסט שלך איננו בפורום תכנות אלא בפורום מסחר. נא"נ |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ