![]() |
[פרויקט] נוב לא עוד :)
ערב טוב, לפני כמה דקות חזרתי ממשחק כדורגל עם חברים, וחבר טוב שלי, שלא מבין כלום במחשבים, החליט להתחיל ללמוד, רק שאין לו מאיפה. החלטתי ללמד אותו מ0 דברים בסיסיים: HTML, XHTML ולא רק תיכנות אלא חלק מהידע שלי בהוסטינג, לאחר שנסיים נעבור לPHP,css,js. המטרה שלי בפרויקט היא להפוך ילד "נוב" בכל מה שקשור באינטרנט, לילד בעל ידע רחב, שיוכל לבנות ולפתח אתרים ע"י עצמו. מה אתם אומרים? :) |
תלוי הוא דיסלקט ?
|
שתפרוש אחרי יומיים?
אני לא מאמין שתשב איתו כל יום כמה שעות טובות עד שהוא יבין... בכל מקרה, בהצלחה. |
כן, ייקח לך לא קצת זמן כדי ללמד אותו בסיס.
|
חחח אחלה פרויקט :P
|
אני אומר-כול הכבוד על היוזמה.
מקסימום שיקנה ספר ב-html או שתביא לו את שלך. אני את שפת html למדתי בגיל 10 תוף פחות מחודש. תסדר לו ספר ותסביר לו תוך כדאי. תוך שבוע או פחות הוא כבר ידע את השפה הזאת ואז תוכלו להתקדם. |
גם אני לפני שבוע ישבתי עם בן דוד שלי שהוא בגילי ולמדתי אותו HTML ו XHTML ועכשיו הוא כבר מבין הרבה יותר טוב מפעם(שהוא לא ידע כלום), והוא הצליח לבנות כל מני דברים ..
באותו זמן למדתי אותו קצת JS כדי שיבין C (זה אותו רעיון), כי גם אני וגם הוא ב מגמת מדעי המחשב בבצפר, אז הסברתי לו מעט.. |
HTML,
זאת שפה מאוד קלה הוא יסתדר איתה. PHP וכ' וכ'ו הוא יתקשה מאוד. |
לא להכזים כל יום, כמה פעמים בשבוע, וזה מאתגר, בגלל זה אני רוצה לנסות :)
|
אחלה :)
|
כל הכבוד.. בא לך ללמד אותי? :D
חח סתם.. רעיון טוב.. בהצלחה..! [אלמוג.. לימדת את מוש?! חחחחח כנראה שבגלל זה הוא משגע אותי במסנג'ר..(אני לא עונה בגלל זה לא יודע מה הוא רוצה חחח)] |
אני חושב שלאט לאט הוא יבין והיא לו קל!!
שהיה לכם בהצלחה,ושבוע טוב. |
הוא לא מבין כלום במחשבים, או כלום בבניית אתרים? יש הבדל ביניהם אני מניח...
אם הבן אדם לא מבין כלום במחשבים, לא עדיף שתשב להסביר לו על המערכת הפעלה עצמה, אפליקציות חשובות (חבילות אופיס, תוכנות כמו acdsee, winzip\rar, emule, outlook וכו') ? |
בהצלחה!
|
אחד שלא מבין כלום במחשבים יהיה לך קצת קשה "לדחוף" אותו לעסק ועוד לעסק שנחשב לקצת יותר מורכב מהממוצע ( גלישה באינטרנט ).
|
אמ.."הוחלט",
תבינו, תחום המחשבים הוא תחום שנמשכים אליו לבד. "לעזור" לו רק יפגע בו לפי דעתי, כי..הוא יכול לנצל את הזמן הזה למשהו שהוא נמשך אליו ואוהב אותו ולפתח אותו. "אל תנסה להפוך אנשים" |
בוא תלמד גם אותי :).
|
חח, ואלי, הוא רצה זה לא שיש אמרתי לו "בוא אני אלמד אותך"..
|
הייתה מתחיל ביותר קל עם מישהו שמבין טוב במחשבים ורק תיכנות לא יודע
למשל אמממממ אני!!!!! בהצלחה מאמין בך! |
א. אתה מדבר כאילו אתה איזה גורו של PHP שעושה טובה שאתה מלמד, עם כל הכבוד הוא יכול ללמוד לבד
ב. מאיפה יש לך כח לזה |
גיא, אתה בחיים לא יכול לפרגן נכון? כל החיים אתה עוקץ ונשבר לי מזה, אמרתי שאני "גורו"? אמרתי שאני רוצה ללמד אותו, אין כאן משהו שגורם לכך שאני ארמוז שאני "גורו".
אז תרגע עם התגובות שלך, בסדר? |
זה אחלה רעיון אבל טל אני חושב שאתה צריך ללמד אותו
לשבת איתו כמה ימים ולהסביר לו ברכות את זה ולא בקשיחות לא הבין עוד פעם אם הוא לא הבין אז עוד פעם עד שהוא יתפוס מה עושים אני ממליץ לך להתחיל איתו באופיס להראות לו איך עובדים WORD דברים פשוטים תראה לו איך לעשות הנפשה בפינפוינט תראה לו איך לעבוד עם אקסל לא ישר להתחיל עם דברים קשים לאטל אט והכי חשוב סבלנות לא להיות בעצבים ודרך אגב שהיה לך בהצלחה וזה רעיון נחמד גם אני יוכל לימוד משהו מי זה |
כל הכבוד !
אני יודע html וקצת php וג'אווה. |
ציטוט:
נראה לי כמו ניסיון לפרסם אשכול של "תראו אני איש טוב אני עוזר לאנשים" אבל.. אין לי כח להכנס לזה אני יודע לפרגן שצריך בהצלחה |
בהצלחה, ועם התכוונת לעשות חרוז בכותרת, אז נוב - Noob, ועוד - Hod, כך שזה לא חרוז. :)
ושוב בהצלחה. |
בהצלחה גבר אתה תצליח ללמד אותו !! =]
|
אני לימדתי מישהו מאפס ASP,עבודה עם מסדי נתונים,יעילות,בעיות,עזרה והכל ולבסוף אותו אחד העתיק אפליקציות שלי, התחצף כאילו לא עשיתי עבורו כלום.
יפה מאוד שאתה רוצה ללמד, רק תזהר קצת מהתוצאה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ