![]() |
WebItem מחלקת 5 חסויות.
אוקיי אז אני במצב רוח טוב :)
להלן החבילה: 200 מגה שטח דיסק 40 ג'יגה תעבורת נתונים. עד 2 מסדי נתונים. וכל השאר ללא הגבלה. בתמונה לבאנר של החברה. *WebItem שומרת לעצמה הזכות שלא לתת לכל אחד את החסות לפרטים נוספים,צרו קשר/תשאירו כאן פרטים של האתר +לינק+מהי הסיבה שדווקא לכם כדאי שאני אתן את החסות |
אני רוצה צור איתי קשר באיסיקיו 9044303
|
יוזמה מאוד יפה...לינוקס/ווינדוס?????
|
אני צריך, פנה אליי בבקשה באיסיקיו-163055729.
|
אני ועוד חבר רוצים להרים פורום כללי...
עכשיו במידה ותיתן לנו אכסון על asp נוכל למצוא מערכת יפה ולתרגם אותה ככה שזה יראה רציני יותר... אנו גם נשיג דומיין... אז בא לנו הרעיון של פורום כללי... אז אני מקווה שתוכל לעזור לנו... אנא צרו קשר... |
בהצלחה..
שמעתי שחברה טובה.. |
מומלץ
|
כל הכבוד על היוזמה
|
כל הכבוד על היוזמה!!
נ.ב. לא אמרת שאתה מוכר את החברה? |
אנחנו בשלבי איחוד עם סרבלאנד.
תודה לבן מישראל-סרב,אין אחי אני מת עלייייייייייך מת! וכל אלו,שיצרו קשר איתי,לא אני איתכם. דה-וולף,תראה שורה ראשונה:) |
בס"ד
אני מעונין תודה רבה |
ציטוט:
תרשמו על מה האתר ואם יש דומין וכו'. |
שלום אני מעוניין בחסות.
האתר שלי ושל אבי שרביט. האתר בעצם הוא רדיו אנטרנטי . הרדיו לא נפתח רשמית אנחנו קונים עיצוב חדש ומערכות מתקדמות לרדיו . צור קשר: 60602106 |
ציטוט:
אני צריך חסות לתחרות אתרי אנימה שפתחתי עם חבר שלי ואחותו יש מערכת תותחית ובקרוב עיצוב מגניב! אם אתה רוצה לשמוע עוד אז צור קשר שבוע טוב! |
ציטוט:
294517304 |
אתם מוזמנים ליצור גם קשר איתי,
דודי, ב2 דבר איתי אחי |
ציטוט:
ולא היתיחסתה.. אבקש שתיתייחס |
ציטוט:
*התיחסת. ואנו לא תומכים בASP בשלב זה. אפ תרצה אחסון שקשור לPHP/HTML (לינוקס) אני אראה אם אתה מתאים לדרישות,ותקבל אם אני אראה לנכון. יום טוב. |
ציטוט:
רציתי פשוט asp בשביל לעשות את האתר רציני יותר עם מערכת פורום רציני יותר... אבל אפשר להישתמש גם ב ib.. למרות שזה יהיה פחות נחמד... אני כבר יצור איתך קשר בהמשך היום... המשך יום נעים |
|
אשמח אם תצור איתי קשר
|
מומלץ חברה ענקית לא מכיר אותה אישית אבל שמעתי דברים טובים ... שיהיה בהצלחה =]
|
קודם כל בהצלחה..
תוכל לפרט, לכמה זמן החסות? |
יש לי את השרת לשנה,ככה שאם האתר יצליח,אין מה לדאוג :)
וכל השאר,תצרו איתי אתם קשר. |
אני מעוניין.
האתר שלי יהיה פורטל+פורום בנושא עיצוב ממוחשב (פוטושופ, אימג'רדי, דרימווית'ר...). זה יהיה במערכת HebNuker+IBHeb... יש דומיין: csdesign-f.be |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ