![]() |
מחפש השקעה לטווח קצר בסכום של 100אלף שקל.
אני מוכן להשקיע בכל פרוייקט שיניב לי רווחים בצורה מהירה עד כ- 100אלף שקל.
אני לא מתעסק עם פרוייקטים לא חוקיים. לפרטים נוספים אנא צרו קשר באימל בלבד! לא בפלאפון ולא בפרטי ולא בסקייפ! itshaking1@gmail.com |
מק"מ/פק"מ
אל תתפתה לעסקאות מפתות אם אתה צריך את הכסף עוד חודש.... |
ציטוט:
מק"מ/פק"מ? אני אבדוק את הדברים לעומק, תודה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני במקומך לא עושה את זה, אז זאת ההצעה שלי. אבל בכל מקרה בהצלחה :] |
ציטוט:
בד"כ אתה מוצא את עצמך עם ארנק ריק. קח את עצמך, תתארגן, תחשוב מה להשקיע ואיך להשקיע. אל תשים את כל הביצים בסל אחד, תשקיע בכמה נישות שונות. בהצלחה! |
לך לבורסה תשקיע על מניות שאף פעם וכמעט לא יכולות לרדת
שזה חברת "טבע" בנינו תגיד לי מתי יפסיקו לקנות תרופות היום ? במיוחד בחורף הקרב. |
ציטוט:
אף אחד לא יפסיק לדבר בפלאפון, והמנייה שלהם צנחה צניחה חופשית בשנה האחרונה. בסכומים האלה - או שתלווה למישהו לתקופה קצרה (קשה לי להאמין שתמצא מישהו שגם יחזיר את הכסף והריבית), או שתשים בפק"מ (חיסכון לתקופה - חודש עד 10+ שנים) - תרוויח בערך 8 שקל ביום. או שתשים בפח"ק ותרוויח בין שקל ל-3 שקל ביום. או שתקנה מק"מ שזה אגרת חוב של המדינה ואם תמכור ותקנה כמו שצריך תוכל להגיע ל-13 שקל ליום. כל הסכומים הם בממוצע לאחר פדיית הקרן ולפני מס. |
איציק, שמור את הכסף, העולם כרגע לא בנוי להשקעות...
אולי, רק אולי... מניית פייסבוק לטווח של כמה שנים קדימה |
זה 100שלי ושל שותף, אנחנו מחפשים השקעה, אם יש לכם רעיון למשהו תציעו לי.
|
אין דבר כזה השקעה לטווח קצר,
או שתגדיל את הטווח, או שתשים בבנק. |
השקעות לטווח קצר בדרך כלל לא מניבות רווחים גבוהים..
ככל שהסיכון גבוה יותר ככה הרווח הפוטנציאלי גבוה יותר. שים את הכסף בבנק תקבל 2-3 אחוז בשנה. שים את הכסף ברולטה אדום שחור תקבל יחס של כמעט 50% (יש 0 ויש 00 תלוי באיזה רולטה אז הסיכויים יורדים מ50%) להכפיל את הכסף מצד שני גם יש אפשרות להפסיד הכל ברגע... אין דבר כזה השקעה בטוחה עם רווח גדול ובטח לא חוקי כמו שאתה מחפש :) והיו כאן כבר כמה חכמים שהציעו לך - תפזר סיכונים תפזר את ההשקעות שלך בכמה אפיקי השקעות ככה אחד יכול להפסיד אחר ירוויח ויכסה את ההפסד ואם השקעת באפיקים הנכונים וכולם עלו אתה כנראה תרוויח קצת יותר... לבחור שכתב כאן על טבע - גם טבע ספגה נפילות מאוד גדולות בבורסה, אין דבר כזה בטוח במניות.. הסיכון נמוך יותר זה נכון אבל זה לא בטוח באותה מידה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:35. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ