![]() |
וורדפרס
אני לא מצליח לערוך קבצי וורדפרס דרך הפאנל ניהול, יש למישהו מושג מה צריך לעשות (אמרו לי שצריך לתת הרשאות 777 לקובץ מסויים)
|
אתה צריך לתת לקבצים הרשאות 777. דרך ה FTP או דרך ה DIRECTADMIN ניתן לעשות זאת.
http://www.xaviermedia.com/documents/chmod777.php |
לכל הקבצים?
|
תן לתיקייה הראשית בצורה רקורסיבית או לכל הקבצים אחד אחד (אתה יכול לסמן את כולם)
|
לא לכל קבצים, תערוך רק את קבצי התבנית, כלומר :
wp-content/themes בחר את התבנית שיש לך באתר, כנס לתקייה של התבנית ותתן לכל הקבצים שבתקייה הרשאות 777 . |
הרשאת 777 זה מתכון לאסון.
אם אתה רוצה להנות מהגמישות המירבית של המערכת כדאי שתריץ אותה על גבי שרת מתאים עם suphp, mod_ruid2 וכד' (פנה לספק האחסון שלך לפרטים נוספים). כשהפרוסס רץ בתצורות כמו apache + mod_php אתה תיתקל בבעיות כל הזמן ובאמת שלתת הרשאת 777 לכל המערכת זה פתרון שמתמודד על התואר הפתרון הגרוע ביותר שקיים. |
שמח שביקשת שאבוא לעזור לך .
זה בהחלט גרוע לתת 777 לכל המערכת כמו שאדיר אמר , אני אישית מציע לך מהרבה מקרים פשוט לערוך דרך FTP . ואם תשאל אותי , לערוך דרך FTP עם NOTEPAD++ זה פשוט עושה את הכל הרבה יותר קל ונוח . כמו שאמרו מעליי , לתת הרשאות 777 הגיוני מאוד שיפתור לך את הבעיה אבל עצה שלי אל תעשה את זה . |
האמת שגם עם הרשאות 666 אתה תסתדר, והחיסרון ה"אבטחתי" בעניין הוא שבמידה ומישהו יצליח בדרך כלשהי לערוך קבצים הוא יוכל לשתול בהם קוד. ואם לא יהיו הרשאות כתיבה - זה מה שימנע ממנו.
אם אתה יכול לערוך דרך הFTP או הפאנל ניהול (שזה הרבה יותר נוח) - עדיף לך לעשות את זה בצורה הזאת. אם אתה צריך גישה דרך הפאנל - פשוט תן הרשאות כתיבה וקריאה לקבצים שאתה רוצה שיהיה אפשר לערוך ואתה מסודר. במילא דרך הפאנל אפשר להעלות קבצי PHP של עיצובים, ככה שמבחינת אבטחה לא נתת שום דבר מעבר. |
וורדפרס והרשאות 777 זה לא הולך ביחד !
לא אמורה להיות לך בעייה לערוך דרך פאנל ניהול מגיע לערכות עיצוב - ערוך - וזהו אם זה לא נותן לך תרשום בדיווק את הבעיה |
ציטוט:
לא משנה שהיא וורדפרס, ושהיא מצליחה וגם אם היא תעשה עיניים לשרת - כל עוד אין הרשאות כתיבה השרת לא יתן לה לערוך את הקבצים. |
ציטוט:
בשביל לערוך קבצים דרך הפאנל של וורדפרס חובה לתת הרשאות 777 לקבצים שאותם אתה רוצה לערוך. מה שעורכים דרך הוורדפרס הם קבצי התבנית, אז אתה צריך לתת הרשאות 777 לקבצים הנמצאים בתיקייה הזו: xxx.co.il/wp-content/themes/YYY XXX - כתובת הדומיין שלך. YYY - שם התבנית שלך. |
ציטוט:
ציטוט:
|
תחפש שרת אחסון עם תמיכה בוורדפרס אוטומטית ותחסוך לך את הכאב ראש.
אני נתקל בהרבה פעמים בשרתים שאין בהם תמיכה למערכות מוכנות פופולריות כמו וורדפרס וזה פשוט סיוט.... ואסור להחליף כך סתם לקבצים אל הרשאת 777, זה יכול לפתור תקלה וזה יכול לגרום לתקלה אחרת לצוץ! |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:32. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ