![]() |
עיצוב חדש
|
מצטער אך לא אהבתי..
ניסיון לסגנון של אלירן.. צבעים לא כל כך אהבתי שילוב לא מוצלח לדעתי. שפר חבילות. בהצלחה.. |
יפה מאוד !
|
לדעתי ממש לא סגנון של אלירן, יצא מקצועי!
|
סגנון של אלירן?
אני אשמח אם תגיד לי מי זה אלירן ואיפה בדיוק ראית את הדמיון ואני יוכיח לך שאתה טועה. בכול אופן תודה על התגובה. עוד תגובות בבקשה |
ציטוט:
eswds זה אלירן וזה כמו הסגנון שלו אבל העיצובים שלו ממש מדהימים רמה גבוהה מאוד.. |
עיצוב לא רע...
|
eswds ידוע שיש לו רמה גבוה מאוד אחי.
בכול אופן אין שום השראה דימיון העתקה סגנון או איך שלא תקרא לזה אוקי? אז ברשותך בוא לא נהרוס את האשכול. תודה |
יפה, קצת ריק.
|
ציטוט:
למה כל אחד שעושה פה עיצוב תגיד זה סגנון של אלירן? למה אלירן המציא את הסגנון הזה?[בלי לפגוע אלירן] אבל מספיק כבר עם השטויות האלא! עיצוב יפה ומקצועי, המשך כך. |
ציטוט:
מחזק!!!!!!!! |
אהבתי,אבל זה עיצוב חרוש... נסה לשפר,יש סגנון,צבעים טובים - איפה האפקטים?!
|
ציטוט:
באמת זה מעצבן כל אחד פה "סיגנון של אלירן" מה עשיתם מאלירן ? סך הכל מעצב טוב. תפסיקו להמציא פה סיפורים ודרך אגב עיצוב יפה מאוד :qqb015: |
יפה מאוד ...
|
תודה רבה אנשים.
מי שמעונין בו שיצור קשר בה"פ. יום טוב |
באמת יפה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל בהשוואה לעיצובים שלך? |
חברה די מספיק עם האשמות האלה מי שחושב ורואה איזשהו דימיון בי מה שהצגתי פה לבין אחד העיצובים שכבר קיימים מוזמן לשלוח לי ה"פ ולהסביר לי מה הוא חושב וזהו.
אתה הורסים את האשכולות כל פעם מחדש פעם אחרי פעם. מי שרוצה להגיב תגובה בונה לשיפור או סתם מחמאה מוזמן בבקשה להגיב מי שלא מעונין וטוען להעתקה או כל דבר בסגנון שיעשה את זה בבקשה בה"פ. תודה והמשך יום טוב |
חמוד
|
יפה מאוד!
|
בס"ד
יפה מאוד!! |
פצצה, אהבתי מאוד את כל העיצוב
|
יותר מדי מקצועי שזה כבר מגעיל..
זה הדבר הטוב ביותר שיש לי להגיד :rolleyes: |
ציטוט:
|