![]() |
מכירה - עיצובי אתרים , מיתוג גרפי - לוגואים , כרטיסי ביקור ועוד!...
שלום וברוכים הבאים לאשכול מכירת העיצובים של סטודיו WebColors קצת עלינו: הסטודיו הוקם בשנת 2012. הסטודיו מתמחה זמן רב בתחום העיצוב. עיצוב האתר הוא חלק חשוב וניכר בכל רחבי עולם ה”אינרנט” ואנחנו , סטודיו ווב קולורס יודעים איך לעצב את אתרכם בצורה המקצועית , המקורית והיצירתית ביותר. לעוד פרטים ניתן לברר באתר של החברה פה כמה עבודות שלנו: עיצוב אתר למתכנת (אלירן אפרון) עיצוב פורום - (למכירה בזול) עיצוב אתר מוסיקה - ללקוח עיצוב לוגואים יצוגיים: לוגו לחברת טכנולוגיה דמיונית לוגו לחברת מוצרי חשמל דמיונית ניתן לראות עוד עיצובים בגלריה שלנו ניתן ליצור קשר דרך האתר או דרך האמייל הבא design.pro999@gmail.com הפאלפון הבא: 052-738-3548 או דרך ה Skype: blackfuck3 אני ידאג לענות בהקדם האפשרי D: |
בלי לפגוע זה נראה עיצובים של מישהוא מתחיל
|
ציטוט:
|
לא רמת מכירה,בהצלחה בכל מקרה,ותלמדו אנשים אתם לא חברה ולא סטודיו...
בהצלחה לך :) |
מצטער אבל זה לא לרמת מכירה,
אני ממליץ לך ללמוד לעצב, ולהשקיע על למידת עיצובים. יש לי אתר מסויים שממנו תוכל ללמוד עיצוב ברמה גבוהה מאוד, אם תרצה את הכתובת תשלח לי ה"פ. רואים בעיצובים שיש לך פוטנציאל אדיר, אבל בשביל לממש אותו יש ללמוד. |
כפי שאמרו פה, זה לא לרמת מכירה. רואים את הפוטנציאל הטמון בך, אתה רק צריך לממש אותו, אני ממליץ לך ללמוד עוד, יש לך בהחלט פוטנציאל ע-נ-ק להיות מעצב תותח.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 07:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ