הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Domains - שמות מתחם (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=47)
-   -   מכירת דומיינים ישראלים בPayPal (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=101720)

Mishel 25-12-12 20:23

מכירת דומיינים ישראלים בPayPal

שלום, לאחרונה נתקלתי בהמון אנשים שרצו לקנות שם מתחם ישראלי מLiveDNS ולא יכלו בגלל שהם מאפשרים רכישה רק עם כרטיס אשראי, הרבה מציעים לעשות ויזה נטען אבל אל תשכחו שהמחיר המינמלי הוא 270 ש״ח ולא מתאפשר לכל אחד.

בשביל זה אנחנו פה, מכירת דומיין מLiveDNS ב77 ש״ח בלבד! תשלום דרך PayPal (עמלת פייפל עליכם).
הדומיין כמובן מועבר ישירות לחשבונכם האישי בLiveDNS.

מעוניינים? צרו קשר - sales (AT) hostkey.co.il /// info (AT) hostkey.co.il

iAlex 25-12-12 23:08

הדומיין נרשם על שמי?

Mishel 25-12-12 23:28

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AvSeo (פרסם 866476)
הדומיין נרשם על שמי?

הדומיין נרכש עם הפרטים האישיים שלי ומועבר לחשבונך האישי, תוכל לשנות כל פרט חוץ מהשם.

iAlex 26-12-12 12:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostkey (פרסם 866483)
הדומיין נרכש עם הפרטים האישיים שלי ומועבר לחשבונך האישי, תוכל לשנות כל פרט חוץ מהשם.

רגע עם זה לא היה על שמי על זה מי זה היה?

itayS 26-12-12 12:41

הדומיין נרשם ע״ש הקונה הראשון ( הבעלים ״הראשיים״ )
לאחר מכן אם תרצה להיות הבעלים ״הראשיים״ תצטרך לשלם 250₪.

idandd 26-12-12 12:49

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostkey (פרסם 866483)

אז למה שמראש לא תרשום על שם הלקוח ?
א. הלקוח לא הצטרך לשלם כסף אח"כ על העברת בעלות.
ב. במידה וסתם דוגמא יהיה דברים לא חוקיים על הדומיין והוא רשום על שימך יבואו אלייך בטענות..

Mishel 26-12-12 13:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי idandd (פרסם 866498)
אז למה שמראש לא תרשום על שם הלקוח ?
א. הלקוח לא הצטרך לשלם כסף אח"כ על העברת בעלות.
ב. במידה וסתם דוגמא יהיה דברים לא חוקיים על הדומיין והוא רשום על שימך יבואו אלייך בטענות..

לאחר 3 אנשים שפתחו תביעה בPayPal לאחר קבלת הדומיין (רמאות מצדם כמובן), התחלתי לרשום את הדומיינים על שמי, לא לוקח סיכונים שיגרמו לי להפסיד זמן וכסף.

אני בטוח שאני אתקל בהערה ״למה שמישהו יקח סיכון ויסמוך עליכם?״, התשובה חד משמעית - אני לא אאבד לקוחות בשביל דומיין (75 ש״ח).

אגב מי שמעוניין בהמלצות מלקוחות (במידה שהם מסכימים כמובן) על שמות מתחם שנקנו (על שמי) מוזמן לפנות אליי.

iAlex 26-12-12 13:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostkey (פרסם 866500)
לאחר 3 אנשים שפתחו תביעה בPayPal לאחר קבלת הדומיין (רמאות מצדם כמובן), התחלתי לרשום את הדומיינים על שמי, לא לוקח סיכונים שיגרמו לי להפסיד זמן וכסף.

אני בטוח שאני אתקל בהערה ״למה שמישהו יקח סיכון ויסמוך עליכם?״, התשובה חד משמעית - אני לא אאבד לקוחות בשביל דומיין (75 ש״ח).

אגב מי שמעוניין בהמלצות מלקוחות (במידה שהם מסכימים כמובן) על שמות מתחם שנקנו (על שמי) מוזמן לפנות אליי.

ועם אני רוצה שהדומיין ירשם על שמי?

Mishel 26-12-12 14:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי AvSeo (פרסם 866506)
ועם אני רוצה שהדומיין ירשם על שמי?

במידה ואתה רוצה להזמין דרכנו הדומיין לא יהיה על שמך, רק הפרטים (כתובת, פלאפון, אימייל וכו׳).

iAlex 26-12-12 14:24

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Hostkey (פרסם 866508)
במידה ואתה רוצה להזמין דרכנו הדומיין לא יהיה על שמך, רק הפרטים (כתובת, פלאפון, אימייל וכו׳).

ועם אני רוצה שהוא היה על שמי יש אפשרות כזו?

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:31.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ