![]() |
מוכר אתר העלאת קבצים www.sizer.co.il
שלום. ברשותי אתר העלאת קבצים שכתובתו www.sizer.co.il
אני מוכר את המערכת + הדומיין sizer.co.il המערכת מופעלת על ידי רישיון MATPO שנרכש ב - 29,99 יורו (150 ש"ח). המערכת מקצועית מאוד וכוללת: -העלאה מתקדמת. -הרשמה וממשק מנהלים. -מונה מבקרים. -לוח בקרה מתקדם. לדמו שלחו פרטי. המערכת תורגמה על ידי לעברית והוספתי כמה שידרוגים קטנים למערכת. ---- הדומיין עד 30-09-2013. המחיר המבוקש הוא 450 כולל הדומיין. כל המעוניין לשלוח הודעה פרטית. תודה. |
עכשיו יבואו האנשים שיגידו שאסור לך למכור תאתר כי היא מבוססת מערכת שלא אתה הכנת .. פשוט עצוב ( כמה שזה לא נכון )
פשוט ממליץ לך להיות מוכן, הקהילה הזאתי מבוססת אנשים שאוהבים להרוס אשכולות בלי ידע בכלל בהצלחה במכירה :) |
ציטוט:
נמאס לי מאנשים שמתלוננים פה כל היום על הפורום,אף אחד לא מכריח אותך להיות פה. מצטער שהספמתי לך את הנושא הייתי חייב בהצלחה. |
ציטוט:
|
גם אם יהיו פה חכמולוגים. אני פשוט אמכור את הדומיין שחוקית שייך לי + קבצי התירגום בעברית ששייכים לי בתור קניין, וכבונוס מקבלים מערכת העלאת קבצים :)
|
מה הסטטיסטיקה של כניסות כמה קבצים כמה רווחים.. ואיזה שרת צריך בשביל זה על מנת שזה יעבוד כמו שצריך
|
כל שרת בסיסי מתאים להחזיק אותו. עד כמה שיהיה מהיר ויציב? זה כבר השקעה שלך. לטווח הרחוק ממליץ לעבוד עם VPS עם קו פרטי ולא שיתופי. האתר באוויר 4 חודש ולא הצבתי פרסומות. אין רווחים. יש כניסות 20-50 ביום. מאוחסנים בערך 80 קבצים על השרת.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:54. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ