![]() |
מבצע ב IsreaGame לכבוד חנוכה !
שלום לכולם ,
IsreaGame יוצאת במבצע לכבוד חנוכה בקיצור ולעניין :) : שרת משחק : Cs 1.6 , Cz . מספר שחקנים : 12 חודשיים מראש : 120 ש"ח (מחיר רגיל) שלוש חודשיים מראש : 160 ש"ח ארבע חודשים מראש : 220 ש"ח חמש חודשים מראש : 300 ש"ח חצי שנה מראש : 360 ש"ח שרת משחק : Cs 1.6 , Cz . מספר שחקנים : 14 חודשיים מראש : 140 ש"ח (מחיר רגיל) שלוש חודשיים מראש : 200 ש"ח ארבע חודשים מראש : 270 ש"ח חמש חודשים מראש : 350 ש"ח חצי שנה מראש : 400 ש"ח שרת משחק : CSS . מספר שחקנים : 12 חודשיים מראש : 140 ש"ח (מחיר רגיל) שלוש חודשיים מראש : 200 ש"ח ארבע חודשים מראש : 270 ש"ח חמש חודשים מראש : 350 ש"ח חצי שנה מראש : 400 ש"ח שרת משחק : CSS . מספר שחקנים : 14 חודשיים מראש : 160 ש"ח (מחיר רגיל) שלוש חודשיים מראש : 220 ש"ח ארבע חודשים מראש : 300 ש"ח חמש חודשים מראש : 390 ש"ח חצי שנה מראש : 450 ש"ח * תמיכה בין השעות : 7:00 בבוקר עד השעה 2:00 בלילה . * איפי יחודי לכל שרת משחק . * מודים : adminmod , amxmodx , webmode , statsme וכו' אין superhero . * איחסון : 200 מגה לעלות תאתר של הקלאן . * אמצעי תשלום : הפקדה בנקאית , דואר רשום. אני יודע שהמחירים בריצפה אבל בסוף חנוכה המחירים קופצים במחיר מטורף ... שהיה בהצלחה , אושר . |
בהצלחה! מבצע נחמד[:
|
יפה מאוד,
בהצלחה אושר. איל |
בהצלחה :)
|
אחלה מבצע בהחלט שווה
|
אחי לא הבנתי כל כך מה המבצע כי זה כמו המחירים שהיו מתחילת פתיחת החברה.. וזה כמו שאני יקח סרבר לחודש ואחרי זה לעוד חודש..
סליחה אם לא הבנתי אבל תסביר לי \: |
אחלה מבצע, בהצלחה אושר.
|
בגלל שאתה משתמש ותיק אני נמנע לתת אזהרה.
http://www.hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=29 בשביל זה יש את הפורום הנ"ל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ