![]() |
הצגה בטבלת HTML רק משתמשים שעונים על תנאי X
כתבתי קוד לטבלה בHTML שאמורה להציג משתמש מטבלת 'players' שבמסד
בתוך הטבלה players יש המון עמודות, אחת מהן היא banned אני מעוניין להציג בטבלה אך ורק את המשתמשים שאין להם באן, כלומר banned=0, ואלה שיש להם banned=1 , לא יוצגו כלל בטבלה. מה שהצלחתי לעשות עד עכשיו זה חסימת אותם משתמשים שbanned מהתחברות למערכת, כלומר ברגע ההתחברות הם מקבלים שגיאה שהם מושעים. אבל הם עדיין מופיעים בטבלה. האם יש איזשהי דרך לחסום אותם מלהציג אותם בטבלה? תודה רבה. ניסיתי להשתמש בתנאי הבא: קוד:
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE uname='$uname' && banned='0'"); תודה רבה! |
אין לי ידע גדול ב-php, אבל בכל מקרה אנסה לעזור.
ניסית להחליף את ה-&& ב- AND? זה מה שאני עושה ועובד. |
ציטוט:
|
אם תחליף את ה&& ב- AND, זה אמור לפעול.
יכול להיות שאלה שלא קיבלו באן, אז הערך שלהם הוא ריק ולא 0 ? תנסה להדפיס בטבלה עוד עמודה שתציג את הערך BANNED וככה תבין את הטעות שלך. |
ציטוט:
חשבתי על לעשות קוד:
$banned = mysql_query(select from players where banned='0' קוד:
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE uname='$uname' && banned='$banned'"); אתם מתכוונים לשנות את כל הקוד קוד:
$select2 = mysql_query("SELECT * FROM `players` WHERE uname='$uname' AND banned='0'"); |
בדקת שהקוד הזה בכלל רץ ו/או שהטבלה באמת מציגה את המידע מהשאילתה הספציפית הזאת? נדמה שזה לא המצב.
|
תנסה לראות שגיאות.
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין שגיאה אחת |
לפי הקודים שאתה מציג זה עדיין נראה כאילו הטבלה לא באמת משתמשת בשאילתה הזו, סביר להניח שהיא שואבת את הנתונים משאילתה אחרת.
השאילתות שלך לא תקינות, אין סיכוי שהן החזירו לטבלה מידע לפי איך שהצגת שכתבת אותן. אם תציג יותר קוד אני מניח שתוכל לקבל תשובות קצת יותר מועילות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 06:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ