![]() |
ביקורת מזעזעת על webitem.co.il
חברה כל כך גרועה !!! גנבים !!!
לפני מספר חודשים.. בערך 2 חודשים.. דיברתי עם דודי מנהל חברת webitem סיכמנו על עיסקה... אחרי כמה זמן שילמתי לו בהפקדה בנקאית הכסף הגיע אליו עבר בערך יום יומיים .. הוא עוד לא הספיק לפתוח לי את החבילה וכבר החברה שלו לא יודע מה הוא אמר לי רימו אותם עם היעודי לא יודע מה היא לא עבדה איזה שבועיים ואמרתי זהו נמאס לי שילמתי ואני לא מקבל את המגיע לי גם לאחר שבועים ? אמרתי לעצמי טוב אני דורש החזרהציעו לי פיצוי ואמרו לי שהכל חוזר עכשיו הראו לי שהאתר פועל אמרתי סבבה... לא קיבלתי פצוי ואחרי קצת זמן (יום יומיים) הם נפלו שוב אמרתי זהו לא רוצה ממכם כלום רק תחזירו תכסף דרך אגב מדובר בסכום של 50 שקל היה משהו שהם אמרו שהחשבון בנק קפטו שהם ניסו להחזיר לי וזה ודיברנו עם הבנק הוא לא היה קפוא אמרתי לו יודע מה אין לי כוח שלח לי בדואר וזהו כבר למעלה מחודש הוא משך אותי מחר אני שולח לך גם אם מתהפך העולם וזה עד היום לא הגיע אלי הכסף הוא עכשיו בכלל לא עונה לשיחות שלי |
יש להם קשיים זמניים בחברה, תתאפק אני בטוח שדודי ישלם/ יפצה עד האגורה האחרונה.
|
מכיר את דודי, יש לו קשיים, אל תדאג
|
אין לך זכות תגובה,
כ..חברה מתחרה. אזהרה + הגבלה. |
ציטוט:
האם ביקשת כחוק החזר כספי מלא בתוך 14 יום וכל זאת תיעדת בכתב? ציטוט:
|
אין לי כתובת שלהם או משהו רק איסיקיו
ומזה התגובות האלה ?? כבר למעלה מחודש אני מתבייש.. אז הם בצרה .. יופי להם תנו תכסף חיכיתי מספיק גנבים |
ציטוט:
ולא כלקוח או מקבל שירותים בצורה כלשהיא, אני לא מאמין שיש לך "זכות" להגיב כאן. :o |
אם יש לו קשיים אז תחכה שבוע בערך עד שיסדר הכל ויתפנה לשיחות אני כמעט בטוח שתקבל החזר מלא
|
חבל, מקווה שהכל יהיה בסדר בסוף.
|
קורה , לכל חברה יש קשיים ויש תקופות קשות ולפעמים בגלל גורמים שלא תלויים בהם .
אני בטוח שהוא יפצה אותך , נראית חברה אמינה סה"כ . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ