![]() |
מחפש חסות לפורום שהולך להיות גדול + דומיין בינ"ל.
בקרוב אני פותח פורום בנושא כללי עם דומיין בינלאומי שרכשתי , אני צריך חסות לשרת 150-200 מגה וכמה עשרות תעבורה , בפורום יהיה הרבה פרסומות של החברה וגם יהיה פורום של חיפושי אחסון ואני ימליץ על החברה בכל הזדמנות.
בתודה אבישי אדרי. |
ואיך אתה יודע שהוא הולך להיות גדול ?
יש לך רשימת משתמשים כבר ? יש לך אוליי איזה משהו שאתה עושה שאין לכל הפורומים בארץ ? משהו איחודי .. ? |
למה לדפוק לי את האשכול יא מניאק אחד הא למה?
לך לך יא ילד מגודל תנסה להרוס לאחרים יא חסר חיים אחד. נ.ב אני עדיין מ ח פ ש חסות |
ציטוט:
באמת? ממש לא נראה לי. |
ציטוט:
את החברים שלך ואתה לא תקבל אחסון - לפחות לא ממני . אני לא הורס שום אשכול אני סה"כ שאלתי אותך שאלות , אם היית מסביר אותם והיו קוראים את ההסברים והיו רואים לנכון לתת לך את החסות אז היו נותנים לך . אז בגישה כזאת אתה לא תצליח לקבל חסות ולא כלום . נ.ב. אם אני חסר חיים למה אתה פותח פורום ? :qqb006: יום טוב . |
תצפה לנעילה או אזהרה לפחות, לא מדברים כך כאן.
הוא לא הורס שום דבר הוא צודק במאת האחוזים, כל אחד שפותח פורום חושב שהפורום שלו יהיה הכי גדול שקיים ביקום. נו באמת תתבגר. |
יאלהל כולם נגדי אני ילך כבר למישהו אחר..
ערן אני יודע למה אתה נגדי אני זוכר הכל כל מה שהיה. |
אהההה ודרך אגב זה לא פורום זה אתר מדריכים כבר עם דומין והכל לא משנה בקטנה הכל מתוכנת וזה אבל מי צריך חסות לאתר עם 100 מדריכי וידאו?
|
ציטוט:
הגעתי ברוח טובה , הרסת לעצמך עכשיו תפנים ותלמד איך מדברים . אף אחד לא חייב לך פה כלום , במידה ואתה רוצה משהו יש צורת בקשה . לילה טוב . |
אני ביקשתי יפה מאוד, אתה באת עם השאלות הטיפשיות שלך כאילו שאני חייב לך דין וחשבון
בן אדם שהיה מתכוון לתת חסות והיה שואל שאלה כזו הייתי עונה לו בכיף אתה סתם ליימר |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ