![]() |
חברה חדשה מתחילה וצריך עובדים
חברת פיתוח ובניית אתרים חדשה עולה
ואנחנו צריכים עובדים הדרישות הם: גיל:13 ומעלה אם אתה רוצה להיות מעצב דרוש ידע ב:פוטושופ,פינט שופ (היתרון),ימג'רדי. אם אתה רוצה להיות בונה אתר דרוש ידע ב:html פרונט פייג. אם אתה רוצה להיות מתכנת דרוש ידע ב: html ,חובה לדעת אחד מהם או PHP או ASP לא חייב את שתיהם, css (היתרון). אם אתה רוצה להיות מתכנת תוכנות דרוש ידע ב:ויזואל ביסיק,html (היתרון). אם אתה רוצה להיות איש קשר דרוש ידע ב:אירגון. פרטים באיימיל: gurshc1@gmail.com או במסנג'ר: gur1@intermail.co.il או אימייל: adiga000@gmail.com אייסיקיו: 208970500 מסן: adiga000@gmail.com מודעה זאת כתובה בלשון זכר אך היא פונה לשני המינים |
11 עד 13 ?
נאבים ? |
ציטוט:
מ זה??? ואיך ת'כותב ברצינות??? |
יש כאן המון דרישות, מצטער להגיד את זה אבל.. הן ממש סתומות, ורושם ראשוני שהשארתם עליי? ממש לא רציניים.
|
סליחה זה טעות זה 13 ומעלה
|
ציטוט:
כנ"ל.:rolleyes: |
היתרון->יתרון
אני לא הייתי עובד עם כזה דבר..אלא אם כן אני בתור המתכנת מקבל לפחות 70% על כל אפליקציה.. כי כמה שעיצוב זה דבר יקר...פורטל(לדוגמא) יותר יקר..לעשות.. |
*יתרון!.
עושה רושם של חברה שמנוהלת ע"י ילד, חברה של ילדים לא מקצועית ולא רצינית. אין כל רע לדעתי בחברה קטנה של ילד בן 13, בתנאי שהילד מבין מה הוא עושה והוא מגובה ע"י האופרטפוטס שלך מיודע לכך. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:07. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ