![]() |
בעיה: כאשר אני מנסה להכניס נתונים למסד מופיע השגיאה הבאה:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
יש למישהו מושג? |
קוד??
|
mysql_query("INSERT INTO `tgovot` (`id`,`idkatava`,`id_user`,`name`,`title`,`text`)V ALUES('', `$idkatava` , 0, `$name` , `$title` , `$text)") or die(mysql_error());
ברור שלפני זה התחברתי למסד... |
HTML קוד:
mysql_query("INSERT INTO `tgovot` (`id`,`idkatava`,`id_user`,`name`,`title`,`text`)VALUES('', `$idkatava` , 0, `$name` , `$title` , `$text)") or die(mysql_error()); ברור שלפני זה התחברתי למסד...[/QUOTE] |
נסה את זה..
קוד:
mysql_query("INSERT INTO `tgovot` (id,idkatava,id_user,name,title,text)VALUES('NULL','$idkatava',0,'$name','$title','$text')") or die(mysql_error()); |
אתה בטוח שקיימת כזאת טבלה בכלל tgovot?
|
ציטוט:
קודם כל אם ה id אצלך הוא אוטומתי (מבחינת המסיפור במסד) אז לא צריך לעשות לו שדה. כל השאר תיקח מהקוד של X-ray .. התלמידון שלי =] |
קודם כל אם ה id אצלך הוא אוטומתי (מבחינת המסיפור במסד) אז לא צריך לעשות לו שדה.
כל השאר תיקח מהקוד של X-ray .. התלמידון שלי =][/QUOTE] בטח שצריך להגדיר לו. מגדירים אבל לא מכניסים כלום. ודבר שני, לדעתי זה לא יעיל להגדיר לו, פשוט תכניס ישר VALUES. |
ציטוט:
חשוב להגיד שאם אתה ישר מכניס VALUES אז אתה צריך להשאיר שדה ריק בשביל הid נ.ב איזה יופי ההודעה הראשונה שלי ב 2006 =] |
ציטוט:
עדיף לא להגדיר, כי זה סתם עוד סיבוכים, אם אתה לא רוצה פשוט מגדירים ריק, ואם זה קשה בשבילך אז אתה ממש בצרה :qqb007: |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:21. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ