![]() |
עיצוב חדש אתר מדריכי גרפיקה לפוטושופ =]
אתר מדריכי גרפיקה שעיצבתי .
לדעתי יצא פשוט ונחמד . מה אתם אומרים איך יצא??? הנה העיצוב: http://img407.imageshack.us/img407/662/photoshop2nb.jpg |
מגניייב
אהבתי מאוד!!!! |
לדעתי אתר שבא ללמד בעצם עיצוב צריך להראות מקורי ומדהים או בצורה פשוטה להפליא.
אצלך לדעתי יצא משהו בין זה לזה. |
נחמד לא הכי אהבתי, אין פה משהו מושך או מעניין, צבע מושך או משהו שחיפשתי לא מצאתי, הלוגו גרוע ולא יודע לא עשה לי את זה
|
יפה , אבל יותר צבעים!
מדובר על אתר של עיצוב וגרפיקה! קצת גיוון וצבעוניות! במקום הרקע האפור.. |
ציטוט:
|
אוקי אז כך אני חושב....
לעצב אתר שמלמד פוטושופ גדול על מעצבים שיכסית מתחילים. אתר שמלמד פוטושופ צריך להיות ברמה מאוד גבוהה כדי לראות שמי שהקים את האתר קודם כל יודע פוטושופ....אני לא הייתי לומד פוטושופ כשהעיצוב של האתר שבא ללמד אותי פוטושופ ברמה נמוכה ממה שאני יכול...ומצטער להגיד רוב המעצבים פה היו אומרים לעצמם, אני יכול לעצב משהו יותר טוב!(קשה להגיד יותר טוב בשום שזה הרבה עניין אישי) אבל פה הרמה לא גבוהה כמו שאנחנו רואים אצל מעצבים אחרים פה, אני יודע שזה רק נושא...אבל כאשר מעצבים לאתר כזה עיצוב, הוא צריך להיות מדהים והמעצב צריך להיות ברמה מאוד גבוהה רק בגלל הנושא..... תראה אתר שבא ללמד תכנות...צריך להיות מתוכנת פיקס! אתר שבא ללמד עיצוב מין הסתם צריך להיות לו עיצוב מדהים ומיוחד...מה שלא כל כך העיצוב הזה מצטער... אני לא אומר שזה לא טוב אבל העיצוב לא מכוער...פשוט יותר מידי רגיל לא מיוחד גם לא רמה יותר מידי גבוהה סליחה במקרה ופגעתי אבל זה רק בא לבנות.... בכל מקרה בהצלחה לך בהמשך...יש עתיד מעצבים ומשתפרים... |
ציטוט:
דבר שני אני יכול להראות לך הרבה אתרים ללימוד גראפיקה עם עיצובים הרבה פחות טובים מזה . דבר שלישי חחח מה זה האגדה הזאת אולי תוציא ספר ?? חחחחח |
ציטוט:
והבן אדם השקיע 5 דקות מזמנו רק בשבילך כידי לתת לך ביקורות כמו שצריך. קבל אותה ! |
ציטוט:
חחחחח קיבלתי אותה והגבתי לו ואני מעריך אותו !!! וזכותי להציג את זה גם אם לא הכי השקעתי בזה מישהו יגיד לא?? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:06. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ