![]() |
תחרות אתרים-סיפור התביעה
אם זה לא המקום סליחה....
Confused מהפורום קנה תחרות אתרים ב500 שקל... אחרי שהוא קנה אותה הצטרפתי אליו לנהל את התחרות, אמרתי לו תביא לי את התחרות ואני יביא למתכנת שלי ונהפוף אותה לתחרות בsms הוא אמר טוב.. אחרי שהוא שלח לי את התחרות דיברתי עם ori שיהפוך לי אותה לתחרות בsms אבל לא היה לא זמן ולא שלחתי לו אותה.(את המערכת) אחרי יום מחקתי את המערכת מהמחשב שלי וחיפשתי את השם שלה באימיול ומצאתי כמה תוצאות (אבל לא הורדתי) וגם התוצאות לא היו קשור. עכשיו Confused אומר לי שהמתכנת שלו יתבע אותנו על הפצת המערכת, אבל לא הפצתי כלום!!!,והוא אומר שיש לו הוכחות מולי.. אבל איןן לו כי לא הפצתי את המערכת.... אז מה אני יעשה? |
ציטוט:
אבל אין לך ממה לפחד הוא סתם מדבר כמו כולם, הוא לא יתבע אותך ולא כלום... |
לא הבנתה כי כתבתי מהר....
|
תחכה כמה ימים, אם תראה שהוא באמת מתכוון לזה, תתחיל לחפש דרך להגן על עצמך.
אבל לפי דעתי, זה בישביל להחליץ אותך, אל תדאג לפי מה שאני חושב, הוא לא יתבע ולא כלום. |
איך להגן על עצמי??
|
תפסיקו כבר להאמין לכל מילה שניה פה!
נראה לך שהוא יתבע אותך באמת? תענה ברצינות. יש לו הוכחות? כן בטח.. איזה הוכחות יכולות להיות? לוג איסיקיו? הוא בכלל יודע את השם שלך? איפה את הגר? מספר טלפון או משהו כזה? תעשה את החשיבה לבד. |
lol
ילד יתבע ילד? וחלאס סיפורים. "חיפשתי באימיול ומצאתי ולא הורדתי.." ממש תירוץ טוב. |
עורך דין אולי...
|
ציטוט:
|
כנראה שקונפיוזד באמת מבולבל,
ילד נוכל בשם רועי -כמעט עקץ אותי אם עיצוב. ומה אתה לא יודע ?! הוא "יטביע" אותך חחח |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:49. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ