![]() |
ביקורת על המתכנת TalAviel ו TelecarT כבנאדם
אהלן ,
ערב טוב. היום סוף סוף האתר שלי נפתח עם הפתעה שכולם חיכו לה , כתחילה היינו במערכת PHPBB ועל מנת לעשות את ההמרה לפורום מסוג IPB נאלצנו לשאול מספר מתכנתים אך אף מתכנת לא ידע לעשות זאת או אמר שלא אפשרי והוא לא רוצה להתעסק עם מערכות מוכנות . פניתי לTAL (הוא עשה בשבילי עבודת תיכנות גם של העלאת קבצים לפורום) . הוא ישר אמר אין בעיה , תן לי פרטים ונתחיל לעבוד . רציתי להגיד לכם , שזה הבנאדם הכי תותח שיש . כל בעיה קטנה הוא מסדר הוא פשוט גאון , טל עשה את ההמרה מפורום PHPBB לIPB . במהלך העבודה של טל הוא נתקה קצת בקשיים (לכל אחד זה קורה) , החלטתי לצרף אותו לשיחת וועידה עם דניאל (TelecarT) שכמו תמיד שמח ואוהב לעזור :) דניאל נתן פיתרון לטל , ואחרי שפתרנו את הפתרון המשכנו הלאה. אני רוצה להגיד כל הכבוד לדניאל שהיה איתנו תמיד , ואפילו שהיה חולה הוא קם למחשב וניסה לעזור לנו , ו.. התוצאה היא .. סיימנו - יש אתר חדש פורומים חדשים . אסור לפרסם מערכות מוכנות אז לא אפרסם . חלק גדול מן האתר הוא לא מוכן ושכרנו מתכנתים שיבצעו אותם כמו ה'מחירון' שאותו Psycho בנה. עריכה : חח נכון נכון שכחנו להוסיף את Eran-s שעשה לנו את הסידור כתבות בעמוד הראשי המיוחד תודה רבה , לילה טוב . מתן |
יצא אחלה, הצבעים של הקודם יותר יפים =]
למה לא אמרת גם שאני עשיתי את הסידור המיוחד? =] |
ציטוט:
|
אפשר לינק לפרטי ?
|
אפשר לינק בפרטי?
|
חחח אתם צמאים ללינק אה ? :}
--------------------------- שמח לשמוע =] שסוף סוף האתר שלך עלה לאוויר ושהם אחלה גברים שבעולם :} אפשר לינק לפרטי ? ( חחחחחחחח ) |
שמח מאוד בשבילך אחי,שלח לי לינק בפרטי לראות על
איזה אתר מדובר וכו'...תודה ובהצלחה! |
כמה פרטי אני הולך לשלוח כאן (מקוה שלא נוגד את החוקים..)
|
שלחתי לכולם פרטי ,
מקווה שתאהבו =]] |
גם אלי לינק בבקשה אם אפשר.. :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ