![]() |
דרושים!מתכנת ומעצב!
שלום.
כבר פירסמתי הודעה זו בעבר,על זה שיש לי פרוייקט. אין לי ממש רצון לרשום שוב הינה הטופיק: http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=11158 עכשיו אני לא סתם רושמת הודעה זו,אלא שבאו אליי אנשים עם המון רצון טוב רק חסרי זמן כמה שהם מקצועיים או לא. באו אליי אנשים ועכשיו אני מחפשת שוב. מעצב- אחד עם זמן[כמה עדיף שלא יהיה לו פורטפוליו אישי כי אז הוא מתחייב יותר ללקוחות מהצד,אך זה לא חובה]. מקצועי עם ניסיון[תיקד עבודות זה בונוס+],ידע בעיקר בעיצובי הוסטינג עיצובי עסקים[וכל מה שבסגנון לעיצובים כאלו של ביזנס],אחד שמתחיב לחברה עם המון זמן.***[/ מתכנת- אחד עם זמן[חשוב אנשים באמת!],שגם מתחבר לתוכנות מסרים או במייל[במייל בודק אותו כל שבוע ושבוע]. מישהו מקצועי עם ניסיון של שנה+ שוב[עדיף שלא יהיה לו פורטפוליו אישי כי אז הוא מתחייב יותר ללקוחות מהצד,אך זה לא חובה]. עדיפות למישו עם קצב עבודה טוב לא חובה מהיר. תיראו סה"כ יש לי פשוט לקוחות שמחכים לזה ואני פשוט צריכה למהר-_-" אז בבקשה,מי שמעוניין ליצור קשר[גם מייל זה מעולה]. ערב טוב,ומקווה לתגובות=] |
צרי קשר..
|
מעצב - Purple.Co.iL
מתכנת ממליץ לך על פרי מחברת סקיי הוסט מתכנת לפי דעתי מקצועי :) הינה אתר שמשלב את התיכנות של פרי והעיצוב של אופיר (Purple.co.il) www.skyhost.co.il |
ציטוט:
תאמין לי אני מכירה מספיק מעצבים ומתכנטים שיכוליםל סדר לי דברים,אבל הם עובדים ל-ב-ד. יש להם גם כן,מספיק לקוחות. אני צריכה מישו שיתפנה לחברה ויעבוד בה כצוות. |
צרי קשר
|
עם את רוצה מעצבת יש לי אחת טובה
reutmalka תחפשי כאן במקרה היא אחותי אבל היא באמת טובה. וגם מתכנת php גם יש לי אחד בקיצור פני אלי לicq אני הביא לך אותם יש להם אחלה מחירים גם והם טובים |
ערב טוב ,
במידה ואת מעוניינת במעצב מעולה את מוזמנת לפנות אליי ואני יפנה אותך כבר אליו . ובמידה ותהיי מעוניינת בפלאש מסויים (אני יודע שאת לא ביקשת אבל עדיין) איכותי ביותר תוכלי לפנות אליי ולקבל הצעת מחיר לפלאש שתרצי . בברכה , מאור . |
למשתמש MAORD
אני רוצה שהם יפנו אליי וגם לMR.BUILD ולא במובן מקצועיות או משהו,אלא במובן שאני לא רוצה הצעות מחיר אלא מישו שיעבוד בתוך החברה. |
ציטוט:
לגביי המעצב - אני יוכל להפנות אותו אלייך כפי שאמרתי . לגביי הפלאשר - זה אני אז את מוזמנת לדבר איתי במידה ואת צריכה . ICQ : 293804665 או בפרטי פה ואני יישלח לך דרך לייצירת קשר . בברכה , מאור |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ