![]() |
סגרתי שערים לא מקבל יותר לקוחות.
שלום לכולם.
הכוונה ל"סגרתי שערים" היא שאני לא מקבל יותר לקוחות ומפסיק לעצב. אלה שנישארו לי ושסיכמתי איתם, אני יסיים איתכם וכאן אני מפסיק! אני מפסיק מכמה סיבות והם: 1). נימאס לי חחחח נישמע מצחיק אבל באמת נימאס. 2). מתרכז בפרוייקט של ביצפר. 3). אין לי זמן יותר חשבתי על זה המון אפילו אמרתי את זה לפני כמה ימים לאנשים, אבל אין מה לעשות צריך להתרכז בחיים עצמם, נימאס לי לשגע את עצמי אם מחשבות וכאבי ראש איך לעשות ככה ואיך לעשות ככה. בקרוב אני סתם יעלה פורטפוליו שיהיה בשביל הכיף לזכר הימים הטובים. החלטה קשה אבל טובה. והנה לכל אלה שצריכים טיפ: אל תיכנסו לעניין הלקוחות והכסף זה כאב ראש מיותר תעצבו בשביל ההנאה ולא בשביל למכור כי בסוף אתם תגיעו למצב שאתה לא תוכלו לפתוח יותר את הפוטושופ. לקוחות וכסף זה לא הכל עשיתי מספיק כסף אני לא מתחרט אבל אני מתחרט שניכנסתי לעסק הזה בכלל, זה עסק מסריח וזה ביזבוז של זמן, גרם לי להיות ער בלילות ללכת לביצפר עייף לחזור מביצפר לישון עד הלילה לקום לעבוד על אתרים של לקוחות וככה זה המשיך, כבר 3 חודשים אני ברצף של לקוחות והתייאשתי, זה לא חיים. בקיצור אני סוגר שערים מקווה שתפנימו קצת ממה שאמרתי, אני עדיין יהיה פעיל בפורומים של עיצוב אבל לא יציג עבודות ולא יעשה עבודות. יום טוב שבוע טוב. אלירן. |
לא שאני מכיר אותך,אבל חבל
|
חבל אלירן, מתאים יותר לפורום דיבורים? אך אני לא אעביר.
אתה מוכשר, אך באמת זה מתקזז עם לימודים ועם עוד דברים =] עדיין נראה אותך במפגשים כע? |
חבר מאוד מאוד אלירנוש
[אבל בקטנה י מצב שתביא לי את הPSD שלא קנו חח] ואני יתגעגע לעיצובים שלך. |
החלטה נבונה!
חבל שאתה מפסיק לעצב אבל בסופו של דבר צריך להשקיע קצת יותר בחיים עצמם כמו שאמרת ולא רק באיזה 400 שקל (או יותר חחח) בשביל להיות כל היום מול המחשב. בסופו של דבר זה לא הכי שווה את זה. בכל מקרה נשמח לראות אותך פה עוד, כשישעמם לך חחח בהצלחה במה שתחליט לעשות:qqb014: |
חבל אלירן.
בהצלחה בהמשך, טל |
בהצלחה
יש כישרון.. לדעתי כדאי לך עכשיו בזמן הפנוי ללמוד עוד ככה בלי התחיבויות על הראש. עיצוב ותכנות זה נחמד מאוד אם אוהבים את זה אבל לא תחת לחץ :) |
כל הכבוד! כל הכבוד!
סוף סוף אחד רציני שיודע איך להחזיק את עצמו ביידיים מתי שצריך! (אני גם צריך לעשות כמוך....אוליי לא בעצם...אני פחות על המחשב ממך:) ) |
בהצלחה בהמשך אלירן,
לדעתי החלטה נבונה. אני גם הייתי מעצב תקופה די קצרה, וזה לא שווה את זה לדעתי. מסכים עם אלירן במאה אחוז. |
בהצלחה לך....
היית מעצב טוב וכולנו מכבדים אותך... לקחת החלטה חשובה ואם אתה מרגיש טוב עם זה אז זה בסדר...=] בהצלחה בלימודים ובחיים... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:44. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ