![]() |
[בקשה] גונב כתובות IP!
שלום לכל המשתמשים היקרים,
קודם כל, הכותרת לנכונה לגמריי, זה לא גונב IP אלא שומר כל IP שנכנס לאתר. הסבר מורחב יותר: יש לי אתר העלאות, אני רוצה שכל אחד שנכנס לאתר (לעמוד הראשי) ה-IP שלו יקלט במסד הנתונים או בקובץ TXT. ואני יכתוב באתר שלי למטה: כתובת ה-IP שלך (X) הוקלטה ונשמרה במערכת. (X = IP). אז כמו שאמרתי, אם משהו מכיר את זה - בבקשה שישתף עימי את הסקריפט. |
PHP קוד:
|
PHP קוד:
|
בראש העמוד אתה עושה את זה:
PHP קוד:
ובשביל לשמור את זה אתה ממקם בכל מקום בעמוד (חוץ ממעל איפה ששמת לראשונה את ip)..את זה: PHP קוד:
זהו, יום טוב ערן,אני חושב שאפשר לנעול יש לו די והותר. |
ציטוט:
שאלה שמופנית אלייך, רשמת פונקציית fputs האם זו פונקציה שקובעת איך יהיה הסדר במסמך טקסט? עוד שאלה, האם יש פונקציה שמוחקת מהמסמך שורה? תודה מראש. |
fputs זה לכתוב לקובץ,אופן הפתיחה הוא אופן הסידור,אני שמתי a שזה אומר כתיבה בסוף יש w שזה מחיקה של התוכן וכתיבה מחדש ויש r שאם אני לא טועה זה כתיבה בהתחלה.
בקשר למחיקת שורה,אף פעם לא הייתי צריך לעשות את זה אבל אני מניח שזה אפשרי ואפילו לא כזה קשה. |
ציטוט:
עריכה: האם יש אפשרות שכל פעם שרושמים משהו בתיבת כתיבה, זה יפתח קובץ טקסט חדש, וימספר אותו? אם לא הבנת את השאלה אני אנסה להסביר שוב... תודה מראש. |
ציטוט:
http://www.builder.co.il/tutorials/?id=72&cat=PHP בהצלחה. לאחר העריכה שלך: יש שם דברים,תסתכל קצת ותראה. |
ציטוט:
אתה אוהב לעזור.. :) |
תודה עזרת לי גם :P
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ