![]() |
מה אומרים על החברה הבאה:
|
לא רציני..מהסיבה הפשוטה ..הם ריסיילרים של DR-HOST ..מבחינת השרת אין בעיה אני מניח
אבל..בתור ריסיילר תראה את ההעתקה הברורה של השרתים הייעודים ושאר הנתונים היישר מ DR-HOST |
AP\Magic-Host.net מי אמר לך שהם ריסלרים?
ומה רע בלהיות ריסלר זה אומר שהם לא רצינים? אז גם הלקוחות ריסלר שלך לא רצינים ! |
ציטוט:
הם ריסיילרים .. נקודה :).. למה לא רציני? כי תחשוב..עסק מכובד..יכול להיות גם על ריסיילר ...אבל למכור ולהשכיר שרתים ייעודים? תעשה לי טובה ...תבדוק טוב..הטבלה מועתקת..מילה במילה.. בנוגע לשירות שלהם..הוא יכול להיות מעולה..השרת אני בטוח שהוא מעולה כי הם על DR-HOST והעסק של דוד ידוע כעסק רציני ביותר. ריסיילר? לי יש באמת 3 לקוחות שהם חברות אחסון ותאמין לי שהם מאוד רציניים אבל לא באים ודופקים העתקות של החבילות מהאתר שלי :) |
שלא נדבר על העתקת הטבלאות ממני.. עכשיו כבר לא אכפת לי, עזבתי את נטו הוסט, אבל תראו איזו העתקה.
לא יודע, עשו עליי רושם רע. |
טל, נראה לי שהמעצב הביא להם את הטלבאות .
בכל אופן, לי אישית לא אכפת אם זה ריסלייר או ייעודי או נוד, העיקר שיעבוד כמו שצריך . |
דווקא מנוהלת ע"י 2 בחורים סופר רציניים,
אחד מהם עומר, לא יצא לי לראות עד היום בחור עם יותר ידע ממנו בתחום, ממליץ בחום. |
ציטוט:
ודניאל, אתה מדבר על עומר רייטר? אם כן, הוא בנאדם ממש על רמה. הוא נמצא כאן בפורום nexus, יש לו ראש טוב, זה אני יודע. :) |
לפי מה שראיתי נראית חברה מקצועית..
אבל לפי מה שאתם אומרים נראית לי חברה חובבנית כזאת לא יותר.. |
ציטוט:
הבחור יודע את העבודה שלו , טופסייט שייכת לו וכנראה שאם הוא מצליח להחזיק אותה באוויר הוא טוב . אני יכול להגיד לך שהוא יותר זמן ממך ברשת (אם אני לא טועה) ואני לא יודע אבל עם הצורת דיבור שלך שאתה מנסה כאילו להוריד לו את הרמה אז כנראה שהוא גם כן הרבה יותר רציני ומקצועי ממך . מה כן הבחור גם בן 20+ אם אני לא טועה אז כנראה שכן רציניים . יום טוב . |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:46. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ