![]() |
תמיד רציתם חברה? לא היה לכם אפשרות להקים? עכשיו יש לכם את הכול מוכן
חברת NextServ.co.il מוצעת למכירה, הסיבה אישית- אז אני מבקש לא לפנות אליי בשאלות למה.
אז כמו שהתחלתי, חברת NextServ מוצעת למכירה, התשלום כולל: - דומיין co.il שנרשם לפני פחות מחודש. (כתובת הדומיין: NextServ.co.il) (תקבלו גם את האימייל שאיתו נרשם הדומיין על מנת שתוכלו לשנות את ה- Dns לבד). -דומיין net שנרשם לפני כחצי שנה. (כתובת הדומיין: NextServ.net). - עיצוב חדש ומקצועי, שעוד לא עלה לרשת ולא נראה לאף אחד, אותו יראו רק הרציניים שרוצים לקנות את החברה. -תיכנות מיקצועי בשני שפות, עברית ואנגלית, את התיכנות יראו רק הרציניים שרוצים לקנות את החברה. - מס' ביקורות על החברה (חלקן בהוסטס וחלקן לא). -וותק של קצת יותר מחצי שנה בשוק. -כרטיס ביקור ו- 2 באנרים אני פתוח להצעות מחיר. אני מבקש מרציניים בלבד לפנות אליי, ולא כאלו שירצו רק לראות את העיצוב והתיכנות. ליצירת קשר, ישנן את הדרכים הבאות: פלאפון- 0542170944 אייסיקיו- 228941284 תודה מראש, נתנאל |
אחלה חברה אני לקוח שלהם ראיתי את העיצוב מקצועי חבל על הזמן !! כל מה שהוא אומר א-מ-י-ת
אחלה חברה אני לקוח שלהם ראיתי את העיצוב מקצועי חבל על הזמן !! כל מה שהוא אומר א-מ-י-ת-י.
הם סגרו את החברה מסיבות אישיות, אחלה חברה, מצליחה ובעלים זהב... שווה לקנות לפני שמישהו אחר יקנה ויהנה ממנה. מענייין:qqb006: |
נתן, בהצלחה, אני בטוח שמישהו יקנה
|
משתמש אחד מגיב בכל האשכול?:qqb006:
|
צור קשר
|
ציטוט:
נראה עסק די נחמד.....אני חושב שווה מעל ה-800 הכל עם באמת מקצועי העיצוב והתכנות.... |
בהצלחה
החברה שווה לפחות 1000+ |
ההצעה הכי גבוהה שקבלתי עד הלום היא : 400 שקלים .
מי שמוכן להציע יותר אני מחכה להצעה שלו , ערב טוב. |
כולל לקוחות?
ועדיף שתציג תעיצוב גם... שהיה בהצלחה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ