![]() |
מבקש את דעתכם: איזה מכשיר סלולארי כדאי לרכוש?
שלום,
אנא עזרו לי לבחור את הסלולארי המתאים עבורי (הפלאפון ירכש מרשת סלקום בלבד!), אני מחפש סלולארי בעל ממשק נוח, קל, קטן (לא בהכרח!), ובעל אופציות רבות. עד כה נתנו לי כ 2 אופציות, אפרט בקצרה: 1. Sony Ericson W800 - מעבד שירים נייד עם מצלמה דיגיטלית מעולה (2Mb Pixel), 2. Samsung 990 - קטן, נוח בעל מצלמה נחמדה וממשק מצויין ומספק את צרכי הדור השלישי. מה דעתכם?, אנא עזרו לי למצוא את הסלולארי המתאים עבורי. - יש לציין שאני מעוניין בפלאפון שיספק את צרכיי לפחות בשנתיים הבאות, - אם ויש סלולארים יותר מתקדמים ברשת סלקום אשר מודעים אתם להם, אציגו אותם עם פירוט ותמונה והמליצו. **אני מקווה כי פרסמתי את האשכול הנ"ל בפורום המתאים, אם ולא בבקשה העבירו את הנושא לפורום המתאים. תודה מראש, אביעד ויצמן. |
בעניין הממשק סאמסונג לוקח, אבל מבחינת מה שהפלאפון נותן אז ה Sony הרבה יותר טוב..
|
לבסוף, על מה אתה ממליץ?
|
ציטוט:
הסאמסונג לא שונה מהקדומים לו חוץ מהעיצוב ואולי פה ושם שינויים אבל לא משהו קריטי.. |
אני מכיר את הסאמסונג 990, הוא אחלה פלאפון!!,
לא ראיתי ולא התנסתי ב-sony, אבל הוא נראה מצויין. קיצר - שניהם מכשירים טובים, אבל לפי המפרטים אני הייתי הולך על הסוני אריקסון. |
שמע, הכל תלוי במה אתה מחפש..
אם האופציות שלך הם W800i מול ה-990, ברור שתלך על W800i, מכשיר מצוין עם 512 מגה בית, מצלמה 2mp, קטן, איכותי ומדהים (: .. אבל אםה אתה מחפש מכשיר "מעניין" עם תוכנות ומשחקים ממליץ לך ללכת על גרסאת ה-s60 של נוקיה ( דור שלישי 6680, דור שני (+) 3230 שאני הזמנתי ביום חמישי, 6670, 6630 וכו' ). לי הייתה דילמה אם ללכת על W800i או על מכשיר נוקיה גירסאת s60, בסופו של דבר הלכתי על s60 בגלל שיש לי גם iPOD, גם מצלמה של 3 ומשהו מגה פיקסל ומה שאני מחפש זה מכשיר מעניין עם מערכת הפעלה עם אין ספור תוכנות ומשחקים, מכשיר שבשנתיים הקרובות יכול רק להפתיע. גם מכשירי הנוקיה s60 (רובם) בעלי מצלמה 1.3mp ויש להם אפשרות ל-MP3. |
תיקח את הסמסונג מכשיר אחד הטובים מנסיון אתה תאהב אותו ויש בו כל מה שצריך :)
|
Sony Ericson W800.. פלאפון מעולה.
|
http://phonecatalog.cellcom.co.il/index.asp?xml=1440
הייתי הולך עליו.. ורק שתדע שכל פעם מוציאים מכשירים חדשים.. ככה שסביר להניח שכמה חודשים אחרי שתקנה כבר יהיה משהו הרבה יותר טוב |
אני הייתי הולך על הסוני, יש אותו לידידה והפלאפון מהמם!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:33. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ