![]() |
מתיחה: וולדימיר
זאתי באמת מתיחה טובה.
רק חבל בסוף השני הורס מתחיל" מי זה יבן זונה". טוב נו, זה עדיין ממש מצחיק. http://rapidshare.de/files/11942558/...ir_p1.mp3.html |
:D :D חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני הולך לראות מקוה שזה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :D המתיחה הכי מצחיקה בארץ:Dתודה שהעלת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני מוריד |
נשמע...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה זה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח
אין זה קורע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח:D :D :D איפה הקטע השני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח !!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח הקטע השני הכי מצחיק איפה הוא? מי זה מה קשור אני קשור חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איפה הקטע השני?!?!? הוא הכי קורע בארץ |
יש קטע שני?????
ננסה למצוא =\ |
ציטוט:
הקטע השני הקטע הראשון נחמד אבל תודה רבה |
לסלביק היו שני קטעים הקטע שני דווקא להפך לא כל כך מצחיק כבר יודעים שהוא מסתלבט...
|
לא יודע מה איתכם.. אבל המתיחות של יאיר יותר טובות.
במתיחה הנוכחית כמעט ולא צחקתי. |
ציטוט:
תביאו מתיחות של יאיר יותר טובות? |
לי היה ת2 :)
אין כבר :( אבל החלק השני כבר לא מצחיק... |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:34. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ