![]() |
דוגמא לתיכנות שעשיתי..מערכת לאישור לקוחות..
שלום,
רציתי להראות לכם תיכנות שעשיתי, התיכנות הוא לא לפי התקן ואני לא רוצה תגובות על זה. אני רוצה תגובות על הרעיון ועל התיכנות בלבד, חשוב לציין שהמערכת לא גמורה. המערכת אמורה לעשות את זה: -ליצור קודי הרשמה. -לתת אישורים לאחרים להתקין מערכות שבניתי בשבילהם(כדי למנוע גנבת זכויות יוצרים). -ולתת דיווח על כמה לקוחות יש לי. http://royaltoy.loads.ws/O-Panel/CustomersManager.php בברכה, עומר! |
ציטוט:
אבל: -לתת אישורים לאחרים להתקין מערכות שבניתי בשבילהם(כדי למנוע גנבת זכויות יוצרים). לא יעיל בכלל.. מה קורה אם השרת שלך נופל? :\ אז הם לא יכולים להשתמש במערכת שבנית להם? זה הדבר הכי דפוק שיש :\ |
ציטוט:
ואני יעשה פקודה שאם אחד לא עובד זה עובר לשני. |
פשוט מדי, לא הבנתי גם מה המטרה של כל הסיפור...
והיה יותר נוח אם היית מציב ליד כל אחד מהרשומות כפתור של מחיקה מאשר הכנסת של הקוד לשדה למטה. |
ציטוט:
והמטרה היא ליצור קודי הרשמה, שברגע שמישהו ירצה להתקין את אחת המערכות שבניתי בשבילו הוא יצטרך להישמש בקוד שהכנתי בשבילו, וככה למנוע גניבת זכויות יוצרים. |
ציטוט:
זה עדיין לא רעיון יעיל כלכך.. יכול להיווצר גם מצב שכל השרתים שלך לא יפעלו בקיצור המערכת שאתה בונה ללקוח תלויה בך בעיקרון או יותר נכון, בשרת שלך. אני לא הייתי קונה דבר כזה שתלוי בשרת שלך :\ |
ציטוט:
ב. אתה תיהיה תלוי אך ורק והתקנה של המערכת, בכל השאר אתה תיהיה חופשי. ג. בנתיים אני לא מפעיל אותה, וגם אני לא יפעיל אותה, היא רק לצורך ניסיון. |
הועבר למקום המתאים :]
|
הרעיון נחמד..ביצוע גם,
אבל לא יעיל. |
נחמד, אבל עדיין.
מה אני יעשה אם זה? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ