![]() |
StopSpam! - גם אנחנו שונאים ספאמרים!
שלום,
כתובת האתר - www.tic-tac.net/stopspam העלתי אתר חדש בשיתוף 4 אנשים שממש סובלים מהנושא, במקרה הם גולשים באתר שלי (טיק-טק) והם באו אליי בהצעה נבונה :) "לפתוח אתר נגד ספאמרים.." אני אמרתי " בכיף :) גם אני סובל לא פחות ממכם".. וכך זה התחיל - כל שעליכם לעשות זה פשוט מאוד להוסיף את כתובת הדוא"ל של הספאמר ששלח לכם את הדוא"ל והם כבר יטפלו בו ע"י תוכנה מיוחדת שהם בנו במיוחד עבור האתר :) אשמח לקבל ביקורת חיובית על הרעיון, ואשמח אם תקשרו אל האתר הזה ע"י הצבת הקוד באתרכם (הקוד מופיע בתחתית האתר). (בקשות להחלפת לינקים - בהודעה פרטית) בברכה, אליאב :) |
:qqb009: אתם בעצמכם ספאמרים עם האתר הזה
|
במקרה כזה כל מה שתקבלו זה תביעה.
|
חח אתר חביב....רק במקרה ואני שולח לכם אימייל מה אתם עושים איתו אם אפשר לשאול?:qqb010:
|
נחמד מאוד,
באיזה שפה הם בנו את התוכנה?! |
תחשוב שיש לי "חבר" שפגע בי בצורה מסויימת, אני פשוט מכניס את המייל שלו ואתם מציפים אותו ללא כל סיבה מוצדקת מבחינת הספמה.
רק תביעות תקבלו! |
חח אהבתי את הרעיון ליאב.
בהצלחה! |
איך אתם מוודאים שהבחור באמת מספים?...
|
זה ממה מסוכן מה שאתה עושה.
היה אתר כזה פעם, של ניר גייסט, הם הסתבכו בתביעות, באיומים, זרקו להם את השרתים מהחווה. |
הם חשבו על הכל.
תביעות לא נקבל - תזכירו לי אם יצא חוק נגד ספאם? ו..מה שהם עושים? מידי יום אני (אישית) מקבל מאותו אימייל 5-6 אימיילים, לכבוד מה זה? זה עובד על אותו רעיון פשוט שהוא יקבל בעצמו למעלה מ-200 אימיילים בדקה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ