![]() |
מבקש הצעת מחיר למערכת הבאה
שלום, יש ברשותי תקציב בין 2500-3500 ש"ח.
רציתי לבקש הצעת מחיר על מערכת כמו: www.toto.org.il. מה המערכת מכילה ?: * פאנל ניהול תוכן. * ב"יחס" יהיה אפשר לבחור את המשחק שאתה רוצה, ולהציג את מחיר הזכיה. דוגמה: אם בחרת ביחסים: 1.80, 3.00, 2.30. ו"השקעת" במשחק: 10 שקל. אז זה יעשה 1.80 * 3.00 * 2.30 * 10. וזה יציג את הסכום זכיה. * אפשרות שהמשחק נגמר, ויש לי תוצאה ביחד, בכפתור אחד אני אבחר X 1 2 . (את תוצאות המשחק). * טופס הזמנה. * ע"י כל משחק שיהיה תוספת: הערות, והתוספת תכיל טקסט, שיקפוץ ע"י JavaScript, רק במידה ולחצו עליו (שזה יהיה כלול בפאנל). אני מבקש הצעות על המערכת בשפת: PHP / ASP. ותמיכה ראשונית לשבוע!. יש לשלוח לי הצעות במייל בלבד. לא פה או בהודעה פרטית. יום טוב, אבי. |
לדעתי 5 ספרות המערכת הזו.
ומה לך להקים אותה אם אין לך אישור מטוטו במפורש? ואם יש אישור מטוטו אני בטוח שתקבל את המערכת :\ |
האתר שהבאת זה האתר הרשמי,
אתה רוצה שגם ישלחו מהאתר טפסים? אתה צריך אישור מהאיגוד. |
ציטוט:
ואני ציינתי את המערכת שאני רוצה, הבאתי דוגמה. אנא שלחו הצעות למייל, קיבלתי כבר כמה, ואשמח לעוד. |
צור בבקשה באחד מהפרטים במופעים בחתימה.
|
נשלחה הצעת מחיר מפורטת.
|
:qqb014: מערכת נחמדה, מחיר נחמד, אני אישית לא הייתי מכין את זה, עבודה קשה ורבה, מחיר נחמד אך לא משביע את רצוני, בסביבות ה5000 ויש לך את המערכת תוך שבוע ימים =]
|
לא הבנתי, אתה מעוניין גם באפשרות לשלוח טפסים או לא?
או שאתה רק מעוניין בטבלה של המשחקים + ניהול תוכן האתר? אלו דברים שונים לגמרי.... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ