![]() |
DVD נייד, סיקור והצעות.
שלום ידידיי,
אמש רכשתי DVD נייד, פרטיו: DVD : Apex Digital JDP707 http://p.zap.co.il/9/9/0/9/11889099b.gif נגן DVD נייד עם מסך TFT LCD 7" תואם DVD/CD/CD-RW/CD-R/DVD+RW/DVD+R/DVD-RW/DVD-R תומך VCD/SVCD/MP3/Kodak Picture CD/WMA/Dolby/PCM/Photo CD תומך DIVX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05 וגרסאות מאוחרות יותר, DIVX Pro, XVID. תומך ב-8 שפות שמע וכתוביות. תומך בזוויות צפייה מרובות (בתקליטורים שהוקלטו עם זוויות צפייה מרובות). רזולוצית מסך 480 x 234 יחס צפייה 16:9. כניסות ויציאות שמע ווידאו חיבור S-Video (כניסה ויציאה). חיבור לאזניות סטריאו. יציאת שמע קואקסלית דיגיטאלית. יציאת שני ערוצים. אביזרים: כבל שמע וכבל וידאו. אוזניות. שלט רחוק. מארז סוללה. מתאם מתח AC מתאם מתח למצת רכב. הוראות הפעלה. תיק נשיאה לרכב (אופציונלי). שונות: סוללת NI-MH או LI-ION משך חיי הסוללה – 3 שעות. מידות (מ"מ) 190 x 155 x 29 משקל 1.5 ק"ג המחיר אינו חשוב כרגע, מה דעתכם על המוצר? מי שמבין מאד לגבי המוצר לציין זאת על מנת שאוכל ליצור עימו קשר, תודה. עוד שאלה: מה לדעתכם יותר טוב ונוח הDVD שרכשתי (Apex Digital JDP707) או הDVD הבא: DVD : Maraton PDVD101HD http://p.zap.co.il/9/8/5/3/12883589b.gif נגן DVD נייד עם מסך גדול במיוחד "7 TFT LCD קורא קבצי MP3 /JPEG/MPEG4/Kodak Picture CD/WMA/AVI/VCD/SVCD מכשיר מושלם לטיולים,נסיות,במטוס ברכבת ברכב ובכל מקום! מגיע עם חיבור למצת הרכב ועם סוללה נטענת יכול לשמש גם נמכשיר ביתי רגיל! תומך DVD/CD-R/CD-RW/DVD-R/DVD-RW/DVD+R/DVD+RW/DVD+DL XVID/DivX3.11/4.02/5.02/5.03/5.05/Pro יחס צפיה 4:3/16:9 8 שפות שמע וכתוביות. צפייה בזוויות מרובות (בתקליטורים שהוקלטו עם זוויות צפייה מרובות). כניסות ויציאות שמע ווידאו: חיבור S-Video (כניסה ויציאה), חיבור לאזניות סטריאו, יציאת שמע קואקסלית דיגיטאלית ויציאת שני ערוצים. אביזרים נלווים: כבל שמע וכבל וידאו. אוזניות. שלט רחוק. מארז סוללה. מתאם מתח AC. מתאם מתח למצת רכב. הוראות הפעלה. אחריות לשנה! |
לדעתי, אתה לא תצטער על הקניה הזאת!:-)
יפה שקנית אחד עם DIVX..אחרת זה לא היה שווה כל כך.. |
לא שאני מבין בזה הרבה אבל ממה שאני מבין המכשירים מעולים.
אבל השני קצת יותר-כי גם המסך קצת יותר גדול. אם היו מסכים יותר גדולים מ-7 אינץ' אז גם אני הייתי קונה. אגב-כמה עלה לך? |
סליחה על הבורות, מה ההבדל בין DVD עם DIVX לבין DVD רגיל?
ואחלה קנייה, |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, הDVD הראשון אחלה, יש לי חבר שיש לו את זה :) אחלה של דבר |
תודה רבה לכולם,
לשאלתכם: DVD הכולל גם Divx יכול לקרוא סרטים הצרובים באופן רגיל, כלומר שאם צרבת כמה משחקים (זה לא משנה) וסרט בפונקציית Data אז הDVD יכול לקרוא זאת. |
ציטוט:
ואכן יש DVD עם מסך בגודל 10 אינץ'. |
פורום חומרה יותר מתאים לעניין, מועבר!
|
חבר שלי קנה משהו דומה לזה, וזה פצצה חבל לך על הזמן.
אבל עכשיו אמא שלו קנטה מחשב נייד, והוא מצטער על הרגע שהוא קנה את הDVD נייד. אם אתה רוצה DVD נייד, אני מציע לך לקנות מחשב נייד עם כונן DVD - ממש יותר שווה תאמין לי מנסיון. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:19. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ