![]() |
מעוניין לקנות מערכת תוכן.[קנייה].
שלום,
שמי הוא גיא. אני מעוניין בהצעות מחיר למערכת תוכן - אשר מותאמת לכל סוגי האתרים ("מולבשת" על עיצוב). שפת המערכת - php. אני מעוניין שאוכל להכניס בה בצורה נוחה ביותר מידע לאתר אשר היא "מולבשת" עליו - בשפה העברית(אם היא מתורגמת גם לאנגלית זה פלוס בשבילי) - כמו כן צריכה להיות נוחה וקלה לשימוש. *אני לא מעוניין ברשיון אלא במערכת אשר אוכל להשתמש בה לכמה וכמה אתרים (קניית המערכת). **מעוניין שבמידה ואתעניין בהצעה של מישהו - הוא יסביר לי בדיוק כיצד היא עובדת וכיצד לתפעל אותה. הצעות מחיר - אני לא אענה לכאלו שישאלו מה התקציב שלי אלא מעוניין בהצעות מחיר + דמו. ***לא לשלוח לי בפרטי, איסיקיו, MSN. אבקש הודעה - פה. ובמייל - הודעה מפורטת יותר. המשך יום נעים. (אני לא אהיה זמין בחצי שעה הקרובה לכן לא ארשום פה). |
באיזה שפה?
php / asp |
php
וכבר אערוך |
צור קשר ואני אראה לך את כל המערכות תוכן שלי
איני רוצה להציג אותם פה :) 226293 יום טוב.. |
צור קשר.
|
יש לי משהו שאני מתחיל לשווק מהחודש הבא, אבל זה ב-asp, אם בכל זאת אתה מענויין צור קשר דרך החתימה.
|
חבר13
Nimrod Levy כפי שציינתי למעלה איני מעוניין ביצירת קשר לפני ראית המוצרים. במידה ואתם לא מעוניינים שיראו את המערכות שלכם שלחו לי מייל - admin@freshserv.net |
גיא צור עימי קשר באייסיקיו 6003261 יותר מאוחר אני יענה לך.
אני עובד עם מתכנת PHP והוא תיכנת מערכת ניהול תוכן נוחה והוא ילביש לך אותה על עיצוב ויתכנת בדיוק איך שתיהיה מעוניין. המשך יום נעים. |
ציטוט:
כמו כן אני איני מעוניין שהוא ילביש לי אלא שזו תהיה מערכת שאפשרי להלביש על כל עיצוב - המתכנת ילמד אותי כיצד. יום נעים. |
eran-s
אחלה מתכנת |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ