![]() |
[ResDex] מוצע למכירה.
על האתר:
אתר בנושא "פרסום מסעדות" מז"א פרסום מסעדות? פרסום מסעדות/בתי קפה תמורת תשלום כלשהו לשנה. אז ככה האתר בנוי , הוא נותן מידע על מסעדה + תמונות ממנה יכול לתת לה מבצעים + קופונים. וכל זה, אתה גובה מהמסדעה סכום מסויים של כסף (אתה תקבע) תמורת הפרסום הזה לשנה. איך האתר מתוכנת? האתר מתוכנת ב-Php, יש בו 2 פאנלי ניהול. פאנל אדמין - יש לך שליטה על כל האתר, כגון: * הוספת מסעדות. * הוספת בתי קפה. * שליטה על פערכת הפרסום (באנרים) * עריכה/מחיקה של כל דבר באתר. ועוד.. פאנל משתמש (שבעלי המסעדות משתמשים בו) - יש לו שליטה על המסעדה של עצמו. * שינוי סיסמא. *הוספת/שינוי/מחיקת תוכן/תמונות. !! שמתי לכם באתר (שכתובתו למטה) 2 דגומאות לפרסום !! הדומיין שיש לי הוא: www.restdex.com (אתם יכולים להכנס ולראות את האתר.) --> האתר לא פעיל וגם לא היה פעיל, אני מוכר את האתר איכשהו נראה עכשיו (מערכת + עיצוב) מעוניין?!, צור קשר ראשוני המייל: EMAIL - mattan6@walla.co.il |
השעה 2 וחצי בלילה אין לי באמת כוח לבירבורים והתמקחויות שלח מחיר בפרטי אם יתאים לי ארכוש וכנראה שיתאים לי סליחה על גסות הרוח אבל אני די עייף ועסוק ואני פשוט חייב לרכוש את האתר הזה!
|
שלח לי הצעת מחיר לפרטי בבקשה...
|
מומלץ בחום !
אתר עם המון פוטנציאל! שווה לקנות :) |
נשלח הצעת מחיר.
טל --> תודה |לב| |
אתר מאוד יפה הרבה פוטנציאל עיצוב מרשים ומדהים של יקיר המלך!
|
שלח לי מחיר בפרטי בבקשה,
תודה יום טוב. |
תודה טל יגאל, אין אפשרות עריכה אז:
בין התפריט לקטע של המסעדות אז יש שם מיקום לבאנרים. ועוד מקום אחד לבאנר מתחת ל"מבצעים והנחות". |
נראה שווה בהצלחה לך
|
אתר באמת יפה, נראה מאוד שווה.
בהצלחה במכירה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ