הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   מסחר - קניה/ מכירות שונות (לא הוסטינג) (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=12)
-   -   מציע את עצמי לניהול חברת איחסון.(קורות חיים ברמה גבוהה) (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=16307)

K_C 20-02-06 21:11

מציע את עצמי לניהול חברת איחסון.(קורות חיים ברמה גבוהה)

חגי אבישר-מאבטח ומתכנת אתרים,מערכות ואפליקציות
הנני יודע את השפות הבאות:
ASP,PHP,MYSQL,PERL,PYTHON,C++,API,JS,HTML.
בעבר איבטחתי את IPS ולפני כמה ימים חשבו על להכניס אותי שוב לפרוייקט אך מכיוון שאופיר אשר היה בעבר חזר לא יכולתי להיכנס.
אני מאבטח ומתכנת ברמה גבוהה,עד היום בניתי מעל ל 100 מערכות גדולות מאוד -ואני מדבר על פרוייקטים גדולים,כגון:
תחרויות אתרים,מועדוני חברים,פורומים,פורטלים,בלוגים,צ'אטים,מערכות לבדיקת באגים,מערכות לניהול תוכן,מערכות לניהול סקרים,
מערכות לאבטחה של פורומים\אתרים,אני לא זוכר את הכל..אבל את כל סוגי המערכות שאפשר לחשוב עליהם(ללא הגזמה)
ניהלתי הרבה אתרים ופורטלים גדולים כגון:
tic-tak,pagaz,nana,combina,rasmi,caveret ועוד..
אני מאבטח את האתר sec.org.il ובעבר איבטחתי עוד כמה אתרים הקשורים לנושא אבטחת המידע כמו milw0rm וכו'.
בעבר איבטחתי שני פורומים של חברים ללא תמורה ובכל זאת זה היה לשווא,וכיום אני מאבטח פורומים גדולים כגון:
isrart,mag-f,ngf ועוד כמה..
אני בניתי משחק שעכשיו הוא ב"הד הארצי"והם משווקים אותו שקוראים לו "הירושה" ולקבוצה שלנו שבנינו את המשחק-"היהלום השחור"
והינה האתר:
http://black-diamond.co.il
אך בגלל שנכנסתי למשחק דיי מאוחר עזרתי למתכנתים ולדיבאגרים אשר לא ידעו לפתור בעיות לפתור ותכנת את המשחק.
כרגע אני עובד על תוכנת מסרים שאני מאמין שתצליח,אך אינני יודע אם כמו באייסיקיו.
אני ניהלתי מעל ל53 פורומים ורובם היו גדולים כמו:
Sil,Mag-f,Magnet,ngf,rasmi,sil-forums\lazer-f\kfarglobal ועוד כמה שאינני זוכר את שמם,
אני ניהלתי כמה חברות איחסון עד היום כגון:
g-serv,serv-il,dsn,gigaserv,big-host.
תודה,ויום נעים.
בברכה,Keyboard_Criminal(חגי אבישר).

k.machine 20-02-06 21:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי K_C
חגי אבישר-מאבטח ומתכנת אתרים,מערכות ואפליקציות
הנני יודע את השפות הבאות:
ASP,PHP,MYSQL,PERL,PYTHON,C++,API,JS,HTML.
בעבר איבטחתי את IPS ולפני כמה ימים חשבו על להכניס אותי שוב לפרוייקט אך מכיוון שאופיר אשר היה בעבר חזר לא יכולתי להיכנס.
אני מאבטח ומתכנת ברמה גבוהה,עד היום בניתי מעל ל 100 מערכות גדולות מאוד -ואני מדבר על פרוייקטים גדולים,כגון:
תחרויות אתרים,מועדוני חברים,פורומים,פורטלים,בלוגים,צ'אטים,מערכות לבדיקת באגים,מערכות לניהול תוכן,מערכות לניהול סקרים,
מערכות לאבטחה של פורומים\אתרים,אני לא זוכר את הכל..אבל את כל סוגי המערכות שאפשר לחשוב עליהם(ללא הגזמה)
ניהלתי הרבה אתרים ופורטלים גדולים כגון:
tic-tak,pagaz,nana,combina,rasmi,caveret ועוד..
אני מאבטח את האתר sec.org.il ובעבר איבטחתי עוד כמה אתרים הקשורים לנושא אבטחת המידע כמו milw0rm וכו'.
בעבר איבטחתי שני פורומים של חברים ללא תמורה ובכל זאת זה היה לשווא,וכיום אני מאבטח פורומים גדולים כגון:
isrart,mag-f,ngf ועוד כמה..
אני בניתי משחק שעכשיו הוא ב"הד הארצי"והם משווקים אותו שקוראים לו "הירושה" ולקבוצה שלנו שבנינו את המשחק-"היהלום השחור"
והינה האתר:
http://black-diamond.co.il
אך בגלל שנכנסתי למשחק דיי מאוחר עזרתי למתכנתים ולדיבאגרים אשר לא ידעו לפתור בעיות לפתור ותכנת את המשחק.
כרגע אני עובד על תוכנת מסרים שאני מאמין שתצליח,אך אינני יודע אם כמו באייסיקיו.
אני ניהלתי מעל ל53 פורומים ורובם היו גדולים כמו:
Sil,Mag-f,Magnet,ngf,rasmi,sil-forums\lazer-f\kfarglobal ועוד כמה שאינני זוכר את שמם,
אני ניהלתי כמה חברות איחסון עד היום כגון:
g-serv,serv-il,dsn,gigaserv,big-host.
תודה,ויום נעים.
בברכה,Keyboard_Criminal(חגי אבישר).

מכיר אותך מלפני המון המון המון זמן....

אם אתה אכן Keyboard_Criminal,
אז Respect.

ראיתי כבר מה אתה מסוגל לעשות.

ממליץ על הבנאדם:)

Kfir.G 20-02-06 21:19

מה השכר שאתה דורש?

K_C 20-02-06 21:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי kfir_dnd
מה השכר שאתה דורש?

כמובן שזה תלוי בחברה,באיכות שלה,בהשקעה שנתנו בה וכו'.
אם והחברה היא מקצועית ונותנת כבר זמן לא קצר שירות ללקוחותיה אני מאמין שאני לא יבקש תשלום..כמובן שמהלקוחות וכו' אני יתחלק עם השותפים לעתיד בכסף..
ורפי חטואל..זה אכן אני..ואני יתן לך הוכחה..אם אני זוכר טוב היית בפורום lazer-f או sil-forums(זה אותו פורום פשוט היו לו כמה שמות)
נכון?

k.machine 20-02-06 22:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי K_C
כמובן שזה תלוי בחברה,באיכות שלה,בהשקעה שנתנו בה וכו'.
אם והחברה היא מקצועית ונותנת כבר זמן לא קצר שירות ללקוחותיה אני מאמין שאני לא יבקש תשלום..כמובן שמהלקוחות וכו' אני יתחלק עם השותפים לעתיד בכסף..
ורפי חטואל..זה אכן אני..ואני יתן לך הוכחה..אם אני זוכר טוב היית בפורום lazer-f או sil-forums(זה אותו פורום פשוט היו לו כמה שמות)
נכון?

נכון מאוד:)

Vitalist 20-02-06 22:16

יש לי הצעה טובה אליך:
דבר באייסי 210872446

K_C 20-02-06 22:23

ציטוט:

נכתב במקור על ידי View
יש לי הצעה טובה אליך:
דבר באייסי 210872446

אנא התחבר בבקשה.

Vitalist 20-02-06 22:31

ציטוט:

נכתב במקור על ידי K_C
אנא התחבר בבקשה.

צריך לשבת ברצינות אין לי מספיק זמן בשביל זה היום.
מחר יהיה מצוין.

pReDaToR. 20-02-06 22:36

אשמח אם תצור עימי קשר באחד מהפרטים שבחתימה,מה שנוח לך.

דודי כהן,

uni 20-02-06 22:56

צור איתי קשר בנוגע למשהו אחר...

1144025

תודה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:35.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ