![]() |
מה יכול להיות יותר גרוע מלהרעיב כלב למוות? להכניס אותו לקטטה!
אני לא אסתיר, ראיתי את הכתבה בפורום אחר שאני נמצא בו, אבל מצאתי לנכון לפתוח אותו גם פה עקב נושא שנפתח לפני כמה ימים על הרעבת כלב למוות.
קישור לכתבת הוידאו: http://news.walla.co.il/?w=//868373 פשוט אנשים תסלחו לי על המילה...מזדיינים! |
פשוט מפחיד , לאנשים אין מצפון בכלל.
|
זה פשוט לא יאמן
אין לי את המילים לתאר מה אני חושב על הדברים האלה זה פשוט מטורף !!! חייבים!!!! למצוא את הדרך להלחם בכל התופעות האלה של ההתעללות. אני שמגדל כלבים ועובד הרבה כלבים חושב על זה ורואה אאת התמונות ופשוט נחרד. אני בטוח שגם מי שלא אוהב חיות כלכך רואה דברים כאלה זה עושה לו משהו. |
וואי ...
רחמים רחמים איפה הם?? |
"מה לא עושים בשביל כסף"..
עצוב אבל ככה זה. |
פשוט נוראי!
ראיתי את הכתבה וזה כל כך מצער לראות דברים כאלה ולשמוע, ההתעללות שמבצעים בבעלי החיים האלה, האכזריות והאגרסיביות שמכניסים בהם זה פשוט בלתי נסבל לראות דברים כאלה! אני לא מבין איך אנשים מנצלים חיה כזו תמימה לדברים כל כך נוראיים! אין לבני אדם מצפון?! זה גם כל כך עצוב לי בתור אחד שמגדל כלב ואוהב מאוד בעלי-חיים, אני כל יום רואה ברחובות ילדים יורים ברובי אוויר בחתולים, מתעללים בחתולות, משסים כלבים בבעלי חיים אחרים ומתנהגים לבעלי-חיים כאל דבר חסר ערך! גם לצערי קרה לי מקרה שראיתי כמה נערים משסים גור פיטבול בחתולה, החתולה גורה קטנה עלתה על העץ והנערים הכו אותה בחגורה עד שנאלצה לרדת וכלב הפיטבול רדף אחריה ולא יכולתי לעשות כלום בעניין.. אתה מרגיש אחרי זה כל כך אשם וזה כואב לך וזה פשוט נוראי :( |
מפחיד,איזה בנאדם משוגע(תשלחו לי על הביטוי),יעשה דבר כזה?!
פשוט חולי נפש..מה הכלב עשה להם אי פעם משהו רע. אני בטוח שלא,הרי הם גנבו אותו! פשוט חולי נפש!! |
אני מעולם לא החזקתי בעל חיים בבית, אין לי כמעט כל קשר לבעלי חיים.
אבל לעשות כאלה דברים? לדעתי זה דבר שהוא לא אנושי! |
פשוט מפחיד ורע.
איך אפשר לעמוד שמה ולראות את זה? פשוט אנשים חסרי מצפון, שמתעללים בחיות.!!! אתר מלונה, תכניסו את זה אצלכם יכול להיות טוב דווקא. בכל מקרה אין לי מילים לתאר את זה!!! |
ממש ממש עצוב.
איזה מין אנשים אלו? הם לקחו את הכלב לגדל אותו וככה הם מעודדים אותו למות!? ממש אני מרחם על הכלבים |עצוב| |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 22:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ