![]() |
חנות אינטרנט-קפה
שלום, אני טכנאי מחשבים בחנות אינטרנט קפה, ורציתי לשאול אתכם כחובבי מחשבים ואינטרנט לגבי כמה נושאים:
1. מה לדעתכם הגולש הממוצע צריך מבחינת תוכנות... כדוגמא: מסנג'ר, איסיקיו, וכדומה. 2. האם כדאי לתת לגולשים אפשרות לשמור דברים במחשב בו הוא גולש? או לשים (יותר נכון, להשאיר) את כרטיס המג'יק שמחזיר את המחשב לקדמותו. 3. לאלו שקצת מבינים ברשתות - כדאי להתקין ראוטר D-LINK אלחוטי ולחבר את כל המחשבים ברשת אלחוטית דרך USB שמחובר אליהם? זה יתמוך בחיבור של 20-30 מחשבים, נכון? |
ציטוט:
2. לא. גם ככה עוד כמה זמן הוא ילך ויבוא משהו אחר. 3.למה לא? הוא תומך עד 100++ איש(יותר מ100 הרבה יותר, לא זוכר כמה), רק תדאג שהאינטרנט לא יהיה איטי מדי בגלל כמות המחשבים. |
שיימחק הכל...
במילא מה שעושים שם זה רק קוראים איימילים... ואין על רשת קווים =) הכי שקסי ואין את כל הכאב ראש של אלחוטי... |
ציטוט:
אבל אם אין כוונה לתת גישה למחשבים ניידים אז יכול להיות שעדייף קווי. |
א. בהחלט יש כוונה שיבואו עם מחשבים ניידים ויבקשו גישה.
ב. הגולשים הם לא גולשים שבאים ולא חוזרים, 80% מהם הם גולשים קבועים שבאים, מתוכם 60-70% הם גולשים שמדברים עם אנשים מחו"ל... בודקים מיילים וכו'. ג. רשת אלחוטית המטרה שלה היא יותר לדאוג לעתיד, כלומר אם המקום ירצה להתפתח ולהביא עוד כ-10 מחשבים, שלא יצטרכו לתכנן את כל הבניין מחדש כדי שיהיה להם איך להעביר כבלים וכו'. אני אחבר USB של 54MBIT ככה שהגלישה לא תפגע לאף אחד. זה יהיה אותו דבר כמו שהיה עם הקווי. לגבי הכמות מתחברים לראוטר... שאלתי כדי להיות בטוח, תודה :) |
ציטוט:
רוב הילדים שיחקו משחקים כמו CS , CZ וכדומה. |
ציטוט:
עדיף ראוטר רגיל שמחבר בין כולם. |
ציטוט:
|
תוכנות: icq msn gmail drive,
כן צריך מג'יק קארד רק שים תיקייה אחת שזה לא מוחק ואותה שיימחקו אוטומטית... |
ככה פועלים כל האינטרנט קפה בחו"ל.
הצעה שלי עשה בדיוק כך. ותתקין תוכנות לפי קהל היעד... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6