הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ארכיון (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=15)
-   -   דרושה :ביקורת על סרב-אין (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=17217)

דימה 05-03-06 15:41

דרושה :ביקורת על סרב-אין

דרושה ביקורת על סרב אין....(serv-in)
מומלץ מלקוחות אך לא חובה!
תודה מראש.;P

dvir130 05-03-06 15:47

כמו שכבר פרסמתי פה לפני אני מאוחסן אצלם אני חייב להגיד שהשרת פשוט טס ואפילו נפילה אחת לא היית מאז שאני מאוכסן אצלהם מעל לחודש.
הבעלים נותן לי את מיטב השרות שאני אמור לקבל , מחובר תמיד לתוכנות מסרים ותמיד עונה בטלפונים.
אני לקוח שלו ואני מרוצה מכול רגע שאני מאוחסן בחברתו , כאשר יגמר לי זמן האיחסון אצלו אני מתכוון לשלם שוב.

somebody 05-03-06 15:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי dvir130
כמו שכבר פרסמתי פה לפני אני מאוחסן אצלם אני חייב להגיד שהשרת פשוט טס ואפילו נפילה אחת לא היית מאז שאני מאוכסן אצלהם מעל לחודש.
הבעלים נותן לי את מיטב השרות שאני אמור לקבל , מחובר תמיד לתוכנות מסרים ותמיד עונה בטלפונים.
אני לקוח שלו ואני מרוצה מכול רגע שאני מאוחסן בחברתו , כאשר יגמר לי זמן האיחסון אצלו אני מתכוון לשלם שוב.

איך יתכן שפירסמת ואין לך 30 הודעות?!|:

Amital 05-03-06 15:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody

ממ.. הוא פירסם היום אבל מחקו לו תהודעה בגלל שאין לו עדיין 30 הודעות.

יום טוב!

Avi.B 05-03-06 15:56

ציטוט:

תודה רבה
עכשיו מאור עמיטל התחדו וקנו שרת חחדש יעודי יותר מהיר
אני שמח שאתם מרוצים
אני תומך טכני ונציג מכירות
ושוב תודה לכולם

dvir | point-serv 05-03-06 15:56

ציטוט:

צודק ב100% עמיטל הוא אדם רציני ששווה לקנות אצלנו אתמול [4.2.06] הוא קנה שרת חדש ואנ קניתי אצלו ריסלייר הוא עזר לי יותר נכון העביר לי את כל המשתמשים לשרת החדש ממליץ ביותר

dvir130 05-03-06 16:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי somebody

מותר בתגובות לא ?

dj fm 05-03-06 16:08

יש להם אחלה שרת
הוא הביא לי חסות והFtp שלו מהיר תמיכה טובה!
אממ 8/10 כי הם לא עזרו לי במשהו אבל לא חשוב

idansror 05-03-06 16:15

האתר שלהם לא פועל.

אך לא מזמן ביקרתי באתר, השרת חזק ומהיר.

Amital 05-03-06 16:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי עידן צרור
האתר שלהם לא פועל.

אך לא מזמן ביקרתי באתר, השרת חזק ומהיר.

האתר לא פועל ברגעים אלה בגלל בזמן זה רכשנו בנוסף עוד יעודי...
אז את האתר של החברה אני מעביר ברגעים אלה לשרת החדש וכמו שאתה יודע לוקח לDNS הרבה זמן להתעדכן אז בנתיים..עד שלא התעדכן אני לא יוכל לעשות דבר ..

אגב גם השרת שנכנס עכשיו הוא ברמה של השרת שהיה עד עכשיו , יש למה לצפות!

יום טוב, עמיטל

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:44.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ