![]() |
אתר להעלת קבצים חינמית הכי טובה שאני מכיר!
www.upme.be יש להם את השרת הכי טוב שאני מכיר וכמעט כל סוגי קבצים אפשר להעלות ממליץ בחום
|
לא עובד... =\
|
עובד
ניראה טוב והם מהירים אבל הם צריכים להפתר מכמה פרסומות וצריך לקנות דומיין |
עובד.
אך דומיין נחמד, עיצוב גם. כמו כן, חבל שאתה רושם ככה פתאום את ההודעה קצרה. בהצלחה. |
תודה גיל,
אני מופתע פתאום לגלות את ההודעה הזאת מכיוון שלא החזרת לי אימייל. אגב, denisline יש פרסומת אחת. |
נחמד מאוד!
רק צריך דומיין .. אגב חבל שאי אפשר לעלות שירים לשם אם היה אפשר זה היה טוב. כי בארצנו קשה מאוד למצוא אתר שמאפשר זאת. אם יפתחו את האפשרות לעלות שירים זה יצליח ובגדול. |
לא הבנתי, זאת המלצה או בקשת ביקורת ?
|
עצה שלי אל תעלה שירים לשירות כזה
כי בדר"כ שירותים כאלה עובדים עם המשטרה וכד' (אחרת למה להם לפתוח שירות העלאת קבצים זה לא תורם להם כלום זה כמו שאנשים יפתחו לך חבילות איחסון בחינם) ואם תעלה קבצים לא חוקיים הם יוכלים לראות את האייפי שממנו העלאת את הקבצים ולתבוע אותך. ראו הוזהרתם! |
uni
מה אנחנו השב"כ שאנחנו עובדים עם המשטרה? אז ככה, דבר ראשון איני תומך בשיתוף קבצים מכיוון שאני לא חושב שלגנוב יצירה של אומן ולשתף אותה לכולם מוצדקת לא חשוב כמה הטענות שלכם כביכול צודקות מזווית הראיה שלי הן מגוכחות. הייתי מאפשר העלאת קבצי mp3 אם הייתי יכול להיות בטוח שאנשים לא ינצלו את זה לרעה ויעלו לשם שירים שמוגנים בחוק זכויות יוצרים. אני לא רוצה להסתבך עם רשויות האכיפה ואני לא רוצה לסבך את אסף פרידמן (בעל השרת). ואורי, זאת המלצה. |
נחמדים ביותר! חיקוי טוב של
megaupload |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:12. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ