![]() |
מחפש מערכות PHP (סקריפטים) לרכישה.
שלום.
יש לכם מערכות \ סקריפטים מקוריים שאתם תיכנתתם? אני מעוניין לרכוש אותם. יש עדיפות למשחקים ובידור אבל כל נושא אחר יתקבל. תציעו הצעות וכמובן תתארו את המערכת שלכם ואני אפנה אליכם. תודה! |
אממ יש לי מערכת שבניתי אבל היא לא מקורית :\
מערכת ד"שים יש בה הרבה אפשרויות תוכל ליראות דוגמא ב www.sit-e.net/dash www.sit-e.net/dash/admincp שם משתמש ori סיסמא ori |
מערכת תגובות
תיאור : הוספת תגובה (כותרת, השולח) מראה תאריך השליחה, אפשרויות בפאנל למחיקה, ריקון כל ההודעות, ועריכת הודעה. דשים, הוספת דש, שם השולח הדש, תאריך שליחה , אפשרויות בפאנל ניהול : מחיקת דש, עריכת דש, מחיקת כל הדשים |
אני מחפש מערכות יותר מורכבות...
אבל תודה בכל זאת! |
צ'אט כולל: חדרים, אפשרות להוספת סמיילים להודעות , שליחת הודעות, הודעות הנהלה ועוד כמה אפשרויות.
אתה מוזמן ליצור קשר במידה ואתה מעוניין. |
+מערכת לניהול באנרים.
+מערכת לניהול סקרים. +ספר מבקרים. +מערכת העלאת קבצים\תמונות. +מערכת סטטיסטיקות מבקרים. +חנות וירטואלית. +מערכת רשימת תפוצה. +מערכת מאמרים. +גלריית תמונות. יש עוד הרבה שתיכנתתי אבל לא עולות לי בראש... אגב, הם ב- asp. |
אם אתה מעוניין במערכת פורטל שלמה:
חבילה בסיסית של המערכת כוללת: - תכנות דפים בשפת PHP - פאנל ניהול לעריכת התוכן - עד 2 אזורים שונים באתר (אזורים נוספים בתוספת מחיר) - דפי תוכן + עדכונים רצים - סקר (אפשרות למערכת סקרים בתוספת מחיר) - מערכת כתבות + תגובות (לדוגמא: http://wallak.net/v2/page.php?sec=archive&cat=3) פאנל הניהול: - הוספת משתמשים ללא הגבלה, לכל גישה לאזור כלשהו באתר, כולל משתמשים ראשיים לגישה מלאה לפאנל. - ניהול על כל איזורי התוכן דרך פאנל נוח ופשוט ניתן לקנות גם סקריפטים נפרדים במידה ואתה לא מעוניין בפורטל שלם. לפרטים נוספים, EMail - dani@skazi.co.il MSN - dani@modem.co.il ICQ - 672317 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 10:38. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ