![]() |
מכבי ת"א מחזיקת גביע המדינה בכדורסל לעונת 05/06
מכבי ת"א מחזיקת גביע המדינה בכדורסל לעונת 05/06
הרגע נגמר המשחק....אירופה וישראל צהובה חבר'ה... לאדומים שפה, לשמור על אשכול נקי ללא קללות.......וגם לאוהדי מכבי (כמוני) שפה... |
כרגיל ..
|
|
משחק חד צדדי עד הרבע האחרון :)
|
ציטוט:
רבע אחרון אני יכול להגיד לזכות ירושליים היה קאמבק מדהים פשוט.... השיפוט הרס את המשחק...ההחלטות הגרועות ביותר והחמורות היו על מכבי...אבל היו גם המון טעויות שיפוט לצד של הפועל וחבל פשוט, אני מקווה שהשופטים יקבלו בראש על ההריסה ואולי אפילו חילול של מפעל הגביע...לגמר גביע צריך להביא שופטים איכותיים ולא שום דבר אחר. |
אהה.. גביעה המדינה..
לא הבנתי אני מנסה לפענח פה "מה?? אירופה??? משוגע השתגע" אני חולה על מכבי, אין עליהם. |
ציטוט:
אם ירצה השם......ב30 באפריל נחזור לאשכול דומה |קורץ| וגם בפיינל פור הישראלי :] |
ראיתי את המחצית הראשונה, אחרי זה הלכתי לחברים שלי למסיבה
אחרי כמה זמן נזכרתי שיש עוד את המשחק אז פתחנו את הטלוויזיה וראינו את ה 2 דק' האחרונות :p היה משחק צמוד יחסית.. |
בשנה הבאה בירושלים הבנויה .. וגם האליפות תהיה של ירושלים . עוד השנה ...
ואני לא ממש אוהד הפועל ירושלים, אני פשוט שונא מכבי ת"א ... איך אפשר לאהוד קבוצה שזכתה 37 פעמים בגביע המדינה ? 40 פעמים באליפות ? יותר מ-90% ??? אתמול ממש ממש הרגשתי שאני אוהד ירושלים .. היתי עם חברים באיזה מקום ופשוט לא יכולתי ללכת !! נשארתי בסוף לבד עם עוד מישהו אחד לראות עד הסוף ... איזה חבללללללללל ירושלים היתה קרובה . לפחות ירושלים עוד עם מרקוביץ טפירו קוז'יקרו מתן נאור .. הישראלי היחיד של מכבי הוא שארפ .. שעד לפני 10 שנה לא ידע מזה ארץ ישראל ... |
ציטוט:
במכבי יש מספיק ישראלים....אתה שוכח הרבה מהם כי הם לא עולים בחמישיה.....אבל מה עם: יניב גרין שרון ששון כספי טל בורשטיין (שחקן חמישיה) דותן ואם אני לא טועה יש עוד אחד או שניים..... ואיך אפשר לאהוד?....אתה לא תאהד את הקבוצה שאתה אוהד כי היא לוקחת יותר מדי גביעים? או אליפויות? נגיד אתה אוהד חיפה...ב 15 שנה הבאות נגיד הם יקחו את כל האליפויות וגביעי המדינה....אתה תפסיק לאהוד אותם בגלל זה?.........כאילו......זה כ"כ שטויות.... |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ