![]() |
שאלה בקשר לחברת איחסון
עם אני קונה ריסלייר בשבילי לפתיחת חברת איחסון מחברת שרתים, והחברה שקניתי ממנה היא עסק מורשה וחוקי והכל אז אני גם צריך אחרי שרכשתי את הריסלייר לעשות את העסק שלי חוקי?
|
לא אחי, זה בחירה שלך אם אתה רוצה עסק לא רשום אז תהייה עסק לא רשום , אבל כמובן שמומלץ להירשם כעסק רשום אנשים לפעמים מסתכלים על זה
בהצלחה בחברה החדשה |
טוב הבנתי אבל אני יותר שואל כאן עם אני פותח עסק חברת איחסון ברשת ולא רשמתי אותה במס הכנסה אז זה עסק לא חוקי ואני יכול לקבל על זה קנס או משהו כזה?
|
זה תלוי בהכנסה שלך
אבל אם נגיד רימיתה מישהו והוא הולך אם זה למשטרה אז יכולים לקנוס אותך נ.ב אם אתה רוצה לשאול עוד שאלות בקשר לפתיחת עסק אתה מוזמן ליפנות עלי באיסיקיו: 266543038 אני יהייה זמין עוד מעט |
שמע תודה על התשובות לשאלות שלי, אבל מיותר לדבר באיסיקיו עכשיו יש לי שאלה אחרונה רק עם נגיד אני אדם אמין ואין סיכוי שאני מרמה אני לא ירמא לקוחות אז לא יכלו למשטרה כן? או נגיד אפילו ע לא רימיתי לא יכלו לתת לי קנס כן?
|
ציטוט:
חבל שהוא יפנה אליך ב-ICQ ותמשיך להטעות אותו בדברים שלך. לפותח האשכול: זה שקנית ריסלר מעסק חוקי/רשום/חברה בע"מ ואתה מתכוון למכור איחסונים על השטח הזה, זה לא פוטר אותך מלפתוח תיק במע"מ ובמס הכנסה. בעת פתיחת התיקים הם שואלים אותך על הכנסה שנתית צפויה, ואם היא מתחת לרף מסוים, לא תצטרך לשלם מיסים. עכשיו נשאלת השאלה - מה קורה אם בסוף השנה כן עברת את הרף הזה? איך הם ידעו? האם תצטרך לשלם? התשובה היא שכל עסק, פטור ממס או מורשה, או חברה בע"מ, מחוייבים להגיש דו"ח הכנסות הוצאות שנתי למס הכנסה ע"י רואה חשבון. לפי הדו"ח הזה, הסטטוס של העסק יכול להשתנות, ויתכן שתצטרך לשלם חובות למס הכנסה על השנה שעברה וגם תקבל פנקס מקדמות לתשלום חודשי/דו חודשי. מקווה שעזרתי. נ.ב אין קשר בין החובה של דיווח על הכנסות לבין היותך אדם אמין או לא אמין. |
הבנתי והכל פירטת אחי יפה עכשיו הבנתי הכל אבל עדיין עם זה עסק קטן שאני לא יודע עם אני יחזיק אותו יותר מחצי שנה אז אני מחוייב עדיין לרשום את העסק כחוקי?
|
ציטוט:
אני מציע שפשוט תיגש למס הכנסה ומע"מ ותשאל את השאלות האלה (או תיכנס לאתרים שלהם, אולי רשום שם). תהיה בטוח שאם תבוא ותשאל את השאלות שלך, לא יכריחו אותך להירשם אם תחליט בסוף שאתה לא פותח את העסק, או משהו בסגנון. |
אוקיי אחי הכל מובן כרגע
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ