![]() |
נעלה על הגל - כמה מילים על איל, שרתים.
שלום רב קודם כל,
אפרט קודם כל את הנסיון שלי עם איל: הקשר שלי עם איל החל לפני כ8 חודשים כשחברתנו שכרה ממנו לראשונה שרת שבזמנו היה הגדול ביותר בתחום. דואל קסאון עם כמות מטורפת של זכרון הארדיסקים מטורפים - שרת ייחודי. מאוחר יותר התווספו שרתים, ירדו שרתים - אבל תמיד הכל היה בצורה הטובה ביותר. הקשר שלי עם איל התרחב מעבר ושרתים נוספים הושכרו, ומושכרים ממנו ברגעים אלו. כל מי שקשקש על השרות והתמיכה של איל - שילך לעבוד על מישהו אחר. תודה לאל, טפו טפו, אני מבחינת איל לקוח מאוד נוח, אני לא מהלקוחות שזקוקים לתמיכה אך כשהייתי זקוק לעזרה הוא תמך בי, וכשהבעיות היו בהתקנות השרת וסמי היה באזור - תמיד הוא וסמי תמכו. קצר ולעניין - בחור טוב. שבוע טוב! |
תודה על הביקורת יואב :)
מיותר לציין שגם כיף לעבוד איתך.. (אין על סמי |קורץ| ) איל שרתים |
מחזק! ביום שלישי אני הולך להעביר לו כסף עבור VPS , כבר סגרתי איתו הכל, רק חבל שהוא לא נותן לי ניסיון :( בכל אופן, אני הולך אליו כי אני יודע שאני בידיים טובות.
|
נחמד מאוד לשמוע, וכמובן טעם טוב להמשך היום.
בהצלחה ישר כוח! |
מחזק בגדול.
אגב, יואב, אני עדיין זוכר את היום שהתקנו לך את הדואל קסאון הסוס שלך ;). |
לא חדש
|
זה ידוע :)
אני חשבתי ליקנות ממנו שרת יעודי, בסוף קניתי מדיגיטיק. |
ידוע,
אייל בן אדם תותח! 99.9% של זמינות (לפחות מהפעמים שהתקשרתי אליו). עוזר תמיד מתי שצריך. תמיד בחווה דואג ללקוחות :). המשך יום נעים. |
בנאדם מדהים.. אין על הבחור הזה!
ד"א, אייל, אם אתה רואה את ההודעה הזו, תצפה ממני לטלפון מחר... אני צריך להודיע לך משהו (לא רע.. דווקא טוב.. ;) ) גם אני ממליץ על אייל, הייתי לקוח שלו והוא יודע מה שהוא עושה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ