![]() |
[בקשה] ממעצב מישהו לעצב לי פלייר נורא פשוט ולא מסובך
שלום בקרוב אני פותח רשמית את האתר שלי של הלימוד פלאש, עכשיו אני מעוניין להכין פלייר שיחולק לאנשים ואני צריך להכין את זה גראפית לבית דפוס.
תוכנת הפוטושופ שלי לא עובדת משום מה ואני לא יכול להכין את הפלייר, הפלייר ממש לא מסובך והוא לוקח בסביבות ה5 דק' לביצוע, זה רק כיתוב וכותרת בצבע אדום וכתובת בצבע אדום. עכשיו הכנתי דוגמא בוורד אשמח אם מישהו יוכל להכין לי את זה בפוטושופ בגודל הבא 18 ס"מ רוחב 15 ס"מ גובה התמונה http://razup.net/uploads/RazUp_259794.JPG מי שיכין לי אני אנסה לעזור לו גם בהקדם האפשרי.תודה רבה. |
אני מוכן,
222111335... |
אני מוכן גם לעזור....
שלח לי הודעה פרטית עם אתה צריך אותי.... |
אבי בהצלחה אחי
יודעים שתצליח אם אתה רוצה אני יחלק פלייראים ברחובות דבר איתי באיסי |
איזה גודל אתה רוצה תפלייאר?
|
אתה סתם תבזבז כסף על הבית דפוס,דברים כאלה מפרסמים באינטרנט ולא לאנשים ברחוב.
|
הדפסת פלאייר כזה תעלה בסביבות ה 900 ש"ח ל 1000 יחידות.
לא ידפיסו לך פחות מ 1000 כי זה לא משתלם. הגודל הסטנדרטי הוא 20 על 14 בדרך כלל. עכשיו אני שואל את עצמי האם יש לך כסף לדפוס ואין לך כסף להשקיע בגרפיקה? בכל מקרה דבר איתי אם אתה באמת מתכוון להשקיע סכום כזה על דפוס אולי אני יכול לסדר לך גרפיקה בחינם. |
קודם כל אני עושה בתור התחלה מדבקות נייר ובגלל שאני לקוח קבוע ואני עושה המון פליירים וכד' כי אני פחות או יותר עובד בזה
אז עולה לי 1000 מדבקות נייר ב180 ש"ח בגודל שציינתי כבר ואם מישהו יכול לעזור לי אז שלחו לי הודעה פרטית תודה רבה רבה!~ |
אם לא הייתי חולה עכשיו והיה לי כוח הייתי מכין אולי מחר בבוקר אם זה לא כל כך דחוף
ואולי בתמורה בעתיד תדפיס לי משהו בזול |
אני אולי אוכל לארגן לך משהו תלוי מה אתה צריך ;)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:51. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ