![]() |
אנשים,יום ההולדת קרב ובא..ואני מתכנן על מתנה :)
שלום ב26 לחודש יש לי יום הולדת..אני חייב מחשב חדש.
אשמח אם תעזרו לי לקבל מפרט טוב במחיר של 6,000-7,000 כולל מסך LCD שמחירו 2000 ש"ח +|- הכוונה היא ..קופסא ב4,000-5,000 ש"ח. אגב,המפרט שיש לי כרגע הוא: Intel Pentium 4 2.4 GHz 512KB Cache 768mb Ram -----/\ 2 סטיקים אחד של 512 במהירות 400 מגה הרץ והשני 256 במהירות 266 מגה הרץ. n-Vidia 4 Mx 64 Mb Werston Digital 60Gb 4800 Rpm המחשב הזה נקנה לפני 5 שנים בערך..אז מה שאתם רואים כאן (חוץ מהזיכרון 512 מגה,הוא ישן !) תודה רבה לעוזרים. |
דבר ראשון מזל טוב :-D (אתה גדול ממני ביומיים :-0 )
עכשיו בגלל והמחשב הוא מתנת יום הולדת אני רוצה שאתה תקבל משהו טוב |קורץ| תסביר לי לאט לאט מה אתה עושה במחשב ומה אולי היית רוצה לעשות בו... (למשל עורך סרטים,משתמש בוורד, משחק משחקים (תפרט איזה משחקים) וכו'...) ואני אסדר מפרט מושלם! ;P |
קודם כל תודה וגם לך :)
עכשיו,אממ שיש משחקים חדשים,אז אני יושב עליהם (אני מדבר על NFS M-W אנדר גראונד ומשחקים בסדר גודל הזה). במחשב הזה אני רוצה להשקיע בכ.מסך במיוחד ומעבד מסוג אינטל-לא יודע..שונא AMD ..אהה ואיך שכחתי,זכרון של 1-2 ג'יגה ..שיהיה משהו טוב :) עורך סרטים-לא ממש :) זהו:) ושוב,תודה |
ציטוט:
|
לא אוהב אותם לא יודע..אני עם אינטל 5 שנים ומשהו והמחשב לא היה בתיקון פעם אחת,אתה מאמין ?
ככה זה שמשקיעים. :P |
ציטוט:
ובסדר החלטה שלך... |
|winky|
ציטוט:
ושתוכל,תבנה לי מפרט אם אתה יכול ,תודה:)|לב| |
עמדתי להתחיל להכין מפרט
אבל אז קראתי את התגובות וראיתי שאתה לא סובל AMD בהצלחה במציאה.. אני אישית לא יכול להמליץ על מחשב שהמעבד שלו זה לא AMD :) יום הולדת שמח |
תודה בן,דבר איתי אני חייב להראות לךמשהו..
|
אני אנסה להכין לך משהו טוב מבוסס אינטל, וכפי שעומרי אמר בסכומים האלה קשה לארגן הצעה טובה של אינטל :|
עריכה: בבקשה: http://img64.imageshack.us/img64/8285/untitled2lz.png |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ