![]() |
הפורטפוליו החדש והראשון שלי!
לכניסה לחצו פה!
[= סוף סוף פתחתי את הפורטפוליו שלי! בשעה טובה! [= צפיה מהנה שיהיה לכם! מקווה שתאהבו! יום מצויין! [= , אברהם. |
כמה דברים:
אתה בן 13? ז"א שאתה בכיתה ז'? מקסימום ח'? איך התחלת להתעסק עם הפוטושופ מלפני שנה וחצי\שנתיים? היית אז בכיתה ה'? אם באותה תקופה ידעת איך להשתמש במחשב כמו שצריך, וכנ"ל אנגלית, אז ברכות על ההשכלה הגבוהה:) כותבים Contact ולא Connect. לא הבנתי מה הקשר של הבחורות למטה. זה רדיו או תיק עבודות? לגבי צבעים- אהבתי אותם:) מבנה- יפה מאוד. ולשם שינוי- קבל ממני "כל הכבוד" על כך שלא קראת לעצמך מנכ"ל, או חברה:) סוף סוף אחד שבא כמו שצריך ואומר שזה תיק עבודות, ולא איזה עסק וכו'... הערה בונה ממני: לפי ההסתכלות בעבודות שלך, אני חושב שיש לך עוד קצת זמן מבחינת ידע, וגיל, לפני שאתה מתחיל לנסות לשווק את העבודות שלך. שיהיה בהצלחה בהמשך הדרך. |
ציטוט:
תודה על ההארות וההערות! :) התאריך לידה שלי הוא: 22.11.92 אז זה אומר שאני בן 13 ו4 חודשים ויום. ואני בכיתה ח'. [= אם זה השכלה טובה אז סבבה.. :) האירו לי גם בפורום אחר על ה-Contact ]= איך אני אמור להחליף את זה עכשיו?? לא עשיתי את כל הצורה בסלייס אחד, כי אז זה היה קישור ענק! תוכל לעזור לי להחליף את זה? אם כן, צור איתי קשר. תודה מראש, אברהם. |
יפה
זה לא כל כך נורא תשרוד :P העיצוב והמנבה מאד יפים אבל חסר פה קצת פלאש ואז זה יהיה ממש יפה |
העיצוב של הפורטפוליו אהבתי... צבעים מאד נוחים לעין כנ"ל לגביי המבנה... אתה צריך לעבוד יותר על העבודות שלך.. בהצלחה!
|
תודה כולם!
עוד תגובות..? |
נחמד מאוד..
אם הזמן אתה תשתפר... |
צבעים מושכים והכל, אך זה נראה יותר כמו עיצוב רדיו - פורטל עם עודף המברשות של האנשים והכל,
נסה ליצור יותר צורות משלך ולא דברים מוכנים =] בהצלחה |
טוב קודם כל תתחדש, אממ יש לי מספר הערות:
אם החלטת לבנות אתר מכל סוג שהוא אל תשתמש גם באנגלית וגם בעברית, צריך להביע באתר מקצועיות ,משמע החלטיות. ובכלל גם בעברית רצוי להשתמש בשפה יותר גבוהה. אני האמת היא לא כל כך התחברתי לצבעים של הפורטפוליו (ואני דווקא נורא אוהבת כחול וירוק...), אולי זה באמת עניין של טעם אך כשאתה בונה פורטפוליו, אם אתה מעצב ברמה, לדעתי אתה צריך להכין עיצוב מפציץ כזה שפשוט כמעט על הטעם של כולם יתלבש. עוד דבר קטן הפונטים שבהם בחרת להשתמש כל אחד הוא ניגוד של השני ולדעתי זה די הרס. |
נחמד מאוד!
יש לך שם עיצובים מעולים! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ